Šta je novo?

wireless zmajeve kule

to3a

Slavan
Učlanjen(a)
21.01.2005
Poena
350
Jel ima AP nekog provajdera na zmajevim kulama u Zemunu.i koji je u pitanju ako ima ((;

Poslednja izmena:
U je od 131 posete ni jedno da ili ne..

hvala deda na odgovoru. Juce sam blejuci po netu i ja njih nashao (smorio se chekajuci odgovor)pa se sad polako oshtrim da kupim ap i da vidim jel rade kako valja il da pucam :)

Ja zivim u jednoj od tih zgrada, tacnije u Banijskoj 2... Imamo na krovu taj madnet... Ja sam im slao ranije mail da ih pitam da li bi hteli da umreze celu zgradu i povezu na net, oni nista ne odgovaraju... Nisam siguran da li ima jos neki, ali ova lokalna penzos mafija koja organizuje ove zgrade nece nista da kaze... :)

P.S.

Jel ti jos treba onaj modem? GVC nesto...

Poslednja izmena:
Brate pa ti kupi wireless karticu pa polako. Mene je8e komshijina kuca koja se sprat vishlja od mene al uz neki AP i duzi kabal ima da se povezem. Sad me cheka pojushaj penjanja na moj odzak i zongliranje na stulama da vidim glupi AP madneta. pa onda pravljenje super antene i polako u svet bezicnog interneta.

E taj modem nikako da dodjem do njega. Ajde da se nekako vikend varijanta nadjemo. Ja vikendom sredjujem gajbu koja je blizu tebe pa sam tamo sub-ned . poz

Nazad
Vrh Dno