Šta je novo?

wireless ping problem

no limit

Cenjen
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poena
154
PoZzz svima... :wave: imam problem sa pingom.. ovako ping bude od 20 do 50 (tako varira kad normalno radi) ali jako malo radi dobro - cesto skoci na 300 - 400 i vise, nemogu nista da igram online ni kantere 1.6. znaci naglo skoci ping i posle 2-5 sekundi opet 30ms? a net je Wireless i pppoe konekcija(username i password) jel zna neko resenje kako da fiksiram ping da nevarira toliko (da mi nelaguje u online igricama) >/?

Pretpostavljam da ti u pozadini neradi nikakav download, torrent i slichno ?? Problem cesh reshiti tako shto cesh zameniti provajdera. Ti nemozesh da utichesh na velichinu ping-a.

:wave:

PoZzz svima... :wave: imam problem sa pingom.. ovako ping bude od 20 do 50 (tako varira kad normalno radi) ali jako malo radi dobro - cesto skoci na 300 - 400 i vise, nemogu nista da igram online ni kantere 1.6. znaci naglo skoci ping i posle 2-5 sekundi opet 30ms? a net je Wireless i pppoe konekcija(username i password) jel zna neko resenje kako da fiksiram ping da nevarira toliko (da mi nelaguje u online igricama) >/?

sta se ti zalis, ja u CS 1.6 imam 1000 pinga :d a nema drugog provajdera u mom selu :(

@no limit
Sto pre shvatis da wireless ( posebno na 2.4GHz ) ima svoja ogranicenja to ce ti biti lakse.

Чуј, да фиксира пинг:) Хех, кад би то могло онда би га сви фиксирали и нико не би имао лаг.

Nemas ti problem sa ping-om, vec sa jitterom! Proveri jacuinu signala! Wireless sam po sebi ima dosta error paketa u prenosu. Vidi sa drugim korisnicima sa tim WiFi provajderom imaju li slican problem! Koja je udaljenost od provajdera. Npr ping na razdaljini od 4Km pri jacini signala od oko 65% je od 30-300ms (sto je jako dobar rezultat, i moze bez problema fps online play)!

Nazad
Vrh Dno