Šta je novo?

Wireless PCI ExpressCard

durlancity

Čuven
Učlanjen(a)
25.02.2005
Poena
715
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Gde naci ove kartice kod nas? Ubih se od trazenja...

Treba mom kolegi za neki MSI-jev laptop, koji kupio u Pakomu uzdajuci se u "ispravnost" podataka na njihovom sajtu. Tako da je ostao uskracen za Wireless. A koliko se isplati USB Wireless adapter?

Takodje se to desilo mom kolegi, mada pored njega i ja bi uzeo jedan jer mi treba za OS X.

Mnogo lakse ces naci USB wireless adapter... a i jeftiniji bi trebalo da bude a bogami i univerzalniji (radi i na desktop-u i na laptopu).

Poslednja izmena:
Ali meni (a sigurno i ostalima) treba rešenje koje neće mnogo da štrči iz laptopa i koje će u njemu ostati od tog trenutka pa na dalje.

Ali meni (a sigurno i ostalima) treba rešenje koje neće mnogo da štrči iz laptopa i koje će u njemu ostati od tog trenutka pa na dalje.

Razumem ja tebe, ali ako ti ZAISTA treba, nece te brinuti sto malo strci. Ustvari ima i prednosti, jer kada ti WiFi ne treba samo ga iscupas i:
- ne trosi baterije
- ne zraci unakolo

A pritom je USB sigurno jeftinije i moze da se nadje. E sad jeste, strcalo bi van laptopa kada se koristi, ali zato ima jos i prednost da moze da se koristi na bilo kom racunaru, i po potrebi kasnije lako proda i kupi novi, jos bolji WiFi (koji podrzava i najnoviji npr 802.11n ili u buducnost mozda i 802.16).

Poslednja izmena:
Razumem ja tebe, ali ako ti ZAISTA treba, nece te brinuti sto malo strci. Ustvari ima i prednosti, jer kada ti WiFi ne treba samo ga iscupas i:
- ne trosi baterije
- ne zraci unakolo

A pritom je USB sigurno jeftinije i moze da se nadje. E sad jeste, strcalo bi van laptopa kada se koristi, ali zato ima jos i prednost da moze da se koristi na bilo kom racunaru, i po potrebi kasnije lako proda i kupi novi, jos bolji WiFi (koji podrzava i najnoviji npr 802.11n ili u buducnost mozda i 802.16).

Pa i ovo moze da se izvadi da ne strci :p

USB varijanta je odlična, koristim Asus-ov WL-167 usb wireless adapter i dobra stvar je da se u podučjima lošijeg signala može uz pomoć USB produžnog kabla adapter podići tako da "uhvati" signal.

Nazad
Vrh Dno