sebekkg
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.02.2010
- Poena
- 320
Moja oprema
- CPU & Cooler
- I5 6600k, cm hyper 212
- Matična ploča
- Z170 hd3
- RAM
- 16gb ddr3
- GPU
- Msi 1060 6GB
- Storage
- 20 TB
- Zvuk
- On board
- PSU
- Tt 730
- Kućište
- Nzxt
- Monitor
- 2x hp 24
- Miš & tastatura
- Logitech g710+, mx master 3
- Laptop
- Elitebook
Cao, imam laptop acer aspire, 5730zg, i od juce nece da mi radi wireless, kad se ukljuci, pise da je wireless ukljucen, ali ne moze da pronadje ni jednu mrezu, iako sve deluje kao da je namesteno kako valja (ja vec imam instaliran drajver, i moram da stikliram ono let windows configure networks, u drugom tabu, wireless opcija). Inace sistem je XP, ne zna sta da radim, Da nije mozda sto sam juce instalirao office 2010, pa ima ona activator beta 2.0, ona KMS, pa mozda ga je virus zeznuo, i pobrkao sa wirelessom sve.
Hvala unapred
P.S. Da li neko zna zasto mi i uvek kad pokrecem racunar, bas dugo treba da dodje do Welcome ekrana, bude ono PREPARING WIDNOWS, ali cekam po desetak sekundi, inace windows sam insalirao sve kako treba i samo najvaznije programe, bez zezalica, taskbarova i slicno.
Pozdrav
Hvala unapred
P.S. Da li neko zna zasto mi i uvek kad pokrecem racunar, bas dugo treba da dodje do Welcome ekrana, bude ono PREPARING WIDNOWS, ali cekam po desetak sekundi, inace windows sam insalirao sve kako treba i samo najvaznije programe, bez zezalica, taskbarova i slicno.
Pozdrav