Šta je novo?

Wireless nece da funkcionise

sebekkg

Slavan
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
I5 6600k, cm hyper 212
Matična ploča
Z170 hd3
RAM
16gb ddr3
GPU
Msi 1060 6GB
Storage
20 TB
Zvuk
On board
PSU
Tt 730
Kućište
Nzxt
Monitor
2x hp 24
Miš & tastatura
Logitech g710+, mx master 3
Laptop
Elitebook
Cao, imam laptop acer aspire, 5730zg, i od juce nece da mi radi wireless, kad se ukljuci, pise da je wireless ukljucen, ali ne moze da pronadje ni jednu mrezu, iako sve deluje kao da je namesteno kako valja (ja vec imam instaliran drajver, i moram da stikliram ono let windows configure networks, u drugom tabu, wireless opcija). Inace sistem je XP, ne zna sta da radim, Da nije mozda sto sam juce instalirao office 2010, pa ima ona activator beta 2.0, ona KMS, pa mozda ga je virus zeznuo, i pobrkao sa wirelessom sve.

Hvala unapred

P.S. Da li neko zna zasto mi i uvek kad pokrecem racunar, bas dugo treba da dodje do Welcome ekrana, bude ono PREPARING WIDNOWS, ali cekam po desetak sekundi, inace windows sam insalirao sve kako treba i samo najvaznije programe, bez zezalica, taskbarova i slicno.

Pozdrav

Probaj sa funkcijskim tasterom FN + neko gore F dugme da nisi iskljucio Wireless slucajno, cak sta vise na nekim laptopovima se iskljuci i bez pritiska na Fn taster. Pogledaj prvo to.

probao sam to prvo juce, ali nije. nest je drugo, gledao sam da se nisu podesavanja poremetila, i bilo je zeznuto, ono allow windos to configure networks, pa sa to opet stiklirao. ali njece ni jednu mrezu da nadje, ispada kao da ih nema uopste.

Pokusaj sa nekim komercijalnim programom da pronadjes mreze...ako ni tad ne uspe moguce je da je problem ili u samom windowsu ili je do kartice(pokusaj da pozajmis usb wi fi adapter pa preko toga da probas)

Nazad
Vrh Dno