Šta je novo?

wireless na karaburmi

Maksim Gorki

Slavan
Učlanjen(a)
23.08.2007
Poena
320
Pozdrav, zivim na staroj okretnici na Karaburm (ulica Husinjskih Rudara) interesuje me da li ovde postoji neki wireless operater.

Hvala

Za moderatore: Citao sam par tema u vezi ovog problema, ali su se uglavnom svele na pljuvanje provajdera, a i zamrle su pre vise of godinu dana, ako nadjete za shodno brisite.......:smash:

Imash bash na staroj okretnici mrezu od oko 60 likova i plus mozesh da uzmesh internet ako ocesh...Mreza je 90% preko kablova...Ima i link ka Krnjachi...Ako ocesh detaljniji info poshalji mi pm...

Ja mislim i da SBB pokriva taj deo ...

ја користим кбц и не жалим се. ради пристојно, што платиш то и добијеш. корисничка служба ради 7 дана недељно, све проблеме решавају врло брзо.

ја користим кбц и не жалим се. ради пристојно, што платиш то и добијеш. корисничка служба ради 7 дана недељно, све проблеме решавају врло брзо.

Ti si prvi koji ih hvali.Ono sto ja znam svima je u pocetku ok kasnije seku p2p, protok opada a podrska je "visoko obrazovani strucnjaci".E sad *** nisam koristio ali od svih koji su bili korisnici nista dobro cuo nisam.

Vrh Dno