Imam ja M190 par godina. Dug vijek baterije, jedino što i on pati od double click problema. Lako se rješava ugradnjom novih svičeva sa Alija:
Trenutno na laptopu koristim ASUS mouse WT425 i zadovoljan sam i ergonomijom i funkcionalnošću. Možda uradim upgrade na ASUS MOUSE MW203
Samo da javim da sam kupio danas M190, jer nisu nista drugo ni imali u radnji (mali grad).
Generalno mi odlicno lezi u ruci, kao i prethodni mis na koga sam navikao.
Mane su mu prebucan srednji klik (imam 5-6 miseva u kuci uglavnom kineski i ovaj M190 je daleko najbucniji), ne radi lepo na malo neravnijoj podlozi (lezanje na krevetu i podloga koja stoji na jastuku pored ruke), znaci mora biti totalno ravna podloga, dok mi je prethodni kinez savrseno radio i na neravnoj podlozi.
To su 2 mane od kojih me buka srednjeg klika najvise nervira, ako ne budem izdrzao, ostavicu ga u rezervi i kupiti G305 jer je on najslicniji po velicini i obliku.
Poklopac baterije tandrce, pomera se 1mm napred nazad, nije totalno fiksan, verovatno propust pri proizvodnji.
Sve u svemu, jeftin plastikaner koji zavrsava posao, dao bi mu ocenu 5/10 ili 6/10 samo zbog uzasno glasnog srednjeg klika i lose kontrole kvaliteta...nadam se jedino da ce se razraditi vremenom i postati tisi.
Na slikama M190 deluje glomazno, a zapravo je normalne velicine, cak je ovaj moj kinez Omega malo veci i siri od njega.