Šta je novo?

Wireless-koliko ima korisnika

Wireless Watch Home to radi!

Ako je na AP-u ukljucena izolacija klijenata ne verujem da se moze saznati njihov broj.

I, jel` to program za administratore ili za klijente.

U slucaju ovog drugog - da li to znaci da ja kao npr. obican user, sa tim programom mogu da detektujem koliko jos korisnika (osim mene) koristi npr. Veratov ili Tehnicomov AP preko koga i sam i ja vezan.

Pomislicu da sam nesto glupo pitao kad mi niko dva dana ne odgovara - pa cisto da ponovim.

Jel` ovo softver za one koji npr. odrzavaju neki wireless link, il` za uobicajene korisnike koji se preko wirelesa kace na isp.

DS9 je napisao(la):
Pomislicu da sam nesto glupo pitao kad mi niko dva dana ne odgovara - pa cisto da ponovim.

Jel` ovo softver za one koji npr. odrzavaju neki wireless link, il` za uobicajene korisnike koji se preko wirelesa kace na isp.

Pa koristio bi i jednima i drugima, ali predpostavljam da je interesantniji korisnicima 😉. Ostaje da isprobam softver ali bih ovako analiticki zakljucio da nece biti u stanju da odredi broj korisnika na AP-ovima na kojima je ukljucena izolacija klijenata sto je slucaj na panline.net wireless mrezi [Novi Sad].

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno