Šta je novo?

Wireless internet u Zarkovu?

ubojan

Čuven
Učlanjen(a)
27.03.2002
Poena
619
Interesuje me da li postoji internet provajder koji pokriva wireless mrezom podrucje Zarkova? Gledao sam sajt Verata i oni imaju jedan primopredajnik na Banovom brdu, ali nema dometa do mene. Od BG Wireless administratora na Julinom brdu sam dobio odgovor da njihova mreza uglavnom sluzi za sharing, a manje za net, npr. nema P2P opcije za net; ko zna koja im jos ogranicenja postoje. Doduse meni net treba za surf i igranje online igara (WoW, ...).
Wireless mi je jedina opcija za net, jer sam na analognoj centrali gde svaki cas puca veza, a IKOM (kablovska) ovde ne nudi uslugu kablovskog interneta. Ja sam u poslednjoj ulici do bazena (Olimpijiskih brigada), 50m udaljen od skole "Milos Crnjanski".
Da li postoji neka alternativna opcija za prikljucenje na net?
Komsije pomagajte!

Nisam komsija ali znam jer mi ortak zivi tu bas kod skole(i ja sam tu ziveo dugo).
Valjda je provajder "Artcom".
Ortak je bas kod njih nakacen i to od skora ali ja nisam zadovoljan kako to radi. Poredio sam moj Adsl,Wireless od 128k i njegov paket je 256k(koji palca cini mi se preko 2000din).E sad download mu je ok,za igranje nista ne valja a i surf nesto sporo radi.Nemam pojma i ne pitajte kako ali jednostavno je total sh*t. +Ladno nema nikakav IP.
Kazu ljudi iz kraja da se ocekuje kablovski(o tome se prica vec...) pa ako si strpljiv najbolje je da sacekas.

Poslednja izmena:
Hvala na odgovoru. Da li je jos neko imao iskustva sa ovim provajderom ili nekim drugim?

imas tehnikom ali je isto krs briju, a nema ni ip adrese nego preko nata.

Na wireless-u se neces naigrati!!! Prevelik ping... Ja se kao jos uzdam u lopovski Telekom da ce kao da bude nesto od ADSL-a. Ne pomaze mi ni digitalna koju imam. Mozda kad bi podmazao nekoga sa 200-300e bi moglo ALI NECU!!! Za kablovsku su pricali pre godinu i po da je evo tu odmah... A onda sam sreo drugara iz vojske koji je administrator u "jednoj firmi" i decko je pogledao tugaljivo i rekao da je bolje da se ne nadam. Trebala je da prodje jos na prolece... A nece ni ovog proleca!!!
P.S. I moj kum je na analognoj centrali pa je dobio ADSL bez frke (Repiska)!!!!!!!!
Sta da vam kazem... Zivot nije fer!!!
Idem da promesam motkom onu moju kantu punu gov**a cisto da se ne u`vati talog... Nikad ne znam kad ce da mi pukne film pa bih da mi G. motka bude spremna za neciju grbacu

Wireless u centru Zarkova

Zelim sve clanove foruma koji zive u Zarkovu da obavestim da se na zgradi u ulici Porucnika Spasica i Masere 4 nalazi MADNET-ov AP koji je naravno dostupan za kacenje svima.

Svi oni kojima je muka od dajlapa neka odu na MADNET-ovu stranicu i popune formular da zele da se zakace.
Btw ovo nije madnetova reklama, samo delim informaciju sa onima kojima je jaci pristup netu potreban.

U pitanju je kablovski net samo za zgradu... nikakav wireless pristup na AP (zasad) nije moguc.

ma taj wireless u Zarkovu nije nizasta
kad sam uporedio sa BILO kojim drugim adsl ili kablovskim provajderom, shvatio sam da je sve to u zarkovu njesra, a sve sam ih probao. Tehnikom, da ne moram, ne bi ih uzeo pa da mi plate.

Arrow

Nazad
Vrh Dno