Šta je novo?

Wireless Entertainment Desktop 7000

JoeKuboj

Čuven
Učlanjen(a)
31.05.2002
Poena
620
Gde ima, pošto, kad stiže?

mk_otherviews_wed7k_01.jpg

Ja isto gledam bas tu tastaturu, razmisljam da predjem sa MS Natural 4000.

Ali za 105e mozda je malo mnogo 🙂

Izasla je i naslednica tj Wireless entertainment 8000 mozes pogledati na MS sajtu.

sa natural 4000 sam ja presao na logitech cordless laser comfort i vrlo sam zadovoljan (mada je natural malo bolji ipak!)...
wave me nije odusevio, a 7000 mi nije dovoljno ergonomsko a skupo...

Ali moras priznati da izgleda bas fensi 🙂

Meni je problem manjak numericke tastature posto dosta cesto je koristim 🙁

Ali ovako za foliranje je preeeterana. 😀

Ime kaže da je ovo tastatura za zabavu, znači zamišljena je prvenstveno za držanje u krilu, tako da je potpuno razumljivo što nema numeričke tastere.

pa ne znam, meni je bas zabavno da imam numericku tastaturu |))))

salim se, ali sakacenje tastature mi je bzvz, pogotovo sto mi trebaju numericki tasteri za podesavanje slike na ekranu u mpc npr...

Ima manji review na IT svetu. Takodje tamo stoji da je preporucena cena sa pdv-om 77e 🙂 Izgleda neka dezinformacija. Da nemam vec ovu tastaturu (MS laser 5000) sigurno bi pala ova 7k. Za uzivanje iz fotelje nema bolje, takodje za igranje je bluetooth varijanta mnogo zahvalnija od radio veze. Na nedostatak numerickog bih morao da se naviknem. Inace serija 8000 se pojavila isto kada i 7000, znaci nije novija verzija. 8k je naprednija, ali i skuplja varijanta. Ipak, ima bele tipkice tako da odma' otpada posto je 7k lepsa 🙂 Doduse 8k je bolja za mrak zbog backlita.

Poslednja izmena:
I jel kupio neko pomenutu tastaturu, kakvi su utisci?
Inace, evo i za one kojima treba numericki deo...nesto novo iz MS-a - Laser Desktop 7000

Prilozi

• microsoft-desktop-7000.webp
    microsoft-desktop-7000.webp
    45.5 KB · Pregleda: 102
Poslednja izmena:
Dižem temu iz mrtvih, ali da li neko zna gde ima da se kupi ova tastatura? Čekam već više od godinu dana na nju a sada je pitanje postalo vrlo aktuelno pošto sam kupio sve komponente za HTPC osim tastature...

Nazad
Vrh Dno