Šta je novo?

Wireless adapter i android

• Začetnik teme Začetnik teme ikiM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ikiM

Slavan
Učlanjen(a)
17.03.2005
Poena
319
Moguće je da dobijem na korišćenje neki tablet, koji slabo hvata bežični signal.
Na njemu je android 2.3
Wireless adapteri koji se prodaju - da li su kompatabilni sa android tabletima?
Obično sa njima idu drajveri.

Ako je neko u mogućnosti, molio bih da proba ili ako zna da me uputi.

P.S. Nemam iskustva sa androidiom, pa zato i pitam.

Da li su kompatibilni - zavisi od tableta. Potrebno je da tablet ima host USB, ili da se adapter na tablet poveže USB kablom tipa OTG (On The Go). Pretpostavljam da tablet (tj. android) treba da ima i odgovarajuće drajvere. Nisam viđao Wifi adaptere sa drajverima za android.

Isprobavao sam ranije Wifi adaptere na Viewpadu 7 i nije išlo. Na USB sam mogao da prikačim (preko OTG kabla) i radiili su USB miševi, tastature ... ali ne i Wifi adapteri - bar 5 različitih sam isprobao.

Kupio sam preko interneta i Wifi adapter Bear Extender (za Apple Mac) koji radi ny Flytouch 2 i nekim drugim tabletima, ali na mom Viewpadu nije radio. Mogu ti ga poslati, pa ako radi možeš ga kupiti.

OK, kad stignem probaću da od nekog uzmem adapter, pa da vidim da li će da radi. Uređaj koji bi trebao da dobijem "kao" podržava wireless adaptere, ali me je interesovalo, ima li neko iskustva (kao ti) konkretno.
Pošto nisam iz BG, ako ne uspem ništa, onda se javljam da probam taj Bear Extender...

Nazad
Vrh Dno