Masa hotela ima free wireless, mada ideš na more, odrekni se neta tih 10 dana, videćeš kako ćeš zdravije da se osećaš![]()
Pa zovi hotel gde ideš pa pitaj. Mada obzirom da ni latinicu ne znaš, ne znam kako ćeš se snađeš sa engleskim:smoke:лепо је бити без хај тек џиџа биџа ал мени ипак треба нет, па ми зато треба неко из прве руке да потврди![]()
Probao sam ja obe (prva: laptop, pda, fotoaparat, mp3, mobilni i drugu: baš ništa, pa ni mobilni) varijante i moj je zaključak da mi te stvari uopšte ne utiču na to da li ću da se dobro provedem/odmorim ili ne. Mada od sada praktikujem drugu varijantu isključivo zbog pakovanja, utičnica po hotelu/smeštaju i toga da neću da razmišljam da će mi neko uđe u sobu i odnese ono što nije njegovoOdlican thread,mozda cak moze i jedan u clubbing tipa "Da li bi poneli laptop na more (odmor) i zasto? "
Ja se bas razmisljam dal' da nosim laptop na more -iz namene da prebacujem slike i klipove(prvenstveno) sa digitalca...ali koji sam freak ne bi me cudilo da govorim tiho i jurim nezasticene mreze po primorju :d :wall::wall::wall:...kad se setim kako sam se prosle godine krasno odmorio od racunara i ostalih zezalica,odmah se odvratim od ove sulude ideje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari