Šta je novo?

Wireless у иностранству

Nuclear

Slavan
Učlanjen(a)
14.11.2006
Poena
320
има ли ко од вас искуства са овим? планирам да носим лап на море, и било би дивно када би постојале бесплатне мреже за качење :type: па да сурфујем из собе.
конкретно, турска, мармарис :D

Masa hotela ima free wireless, mada ideš na more, odrekni se neta tih 10 dana, videćeš kako ćeš zdravije da se osećaš :D

Ja sam prošle godine 2 nedelje bio u Ekološkoj državi i bez Mob telefona a mojima sam rekao da zovu na tel od devojke ako nešto treba, posle 2 dana čovek skapira kako je život lep bez Hi Tech džidža bidža.

лепо је бити без хај тек џиџа биџа ал мени ипак треба нет, па ми зато треба неко из прве руке да потврди :)

po cg se mogu naci nezasticene privatne mreze, ako ti nije muka da trazis. Za hotele po primorju vec ne znam, podgoricki vecina ima...

hmm, jedan drug je reko da je upao u wireless mrežu neke banke u Baru i imao brutalno brz net :D

Odlican thread,mozda cak moze i jedan u clubbing tipa "Da li bi poneli laptop na more (odmor) i zasto? "

Ja se bas razmisljam dal' da nosim laptop na more -iz namene da prebacujem slike i klipove(prvenstveno) sa digitalca...ali koji sam freak ne bi me cudilo da govorim tiho i jurim nezasticene mreze po primorju :d :wall::wall::wall:...kad se setim kako sam se prosle godine krasno odmorio od racunara i ostalih zezalica,odmah se odvratim od ove sulude ideje...

лепо је бити без хај тек џиџа биџа ал мени ипак треба нет, па ми зато треба неко из прве руке да потврди :)
Pa zovi hotel gde ideš pa pitaj. Mada obzirom da ni latinicu ne znaš, ne znam kako ćeš se snađeš sa engleskim:smoke:
Odlican thread,mozda cak moze i jedan u clubbing tipa "Da li bi poneli laptop na more (odmor) i zasto? "

Ja se bas razmisljam dal' da nosim laptop na more -iz namene da prebacujem slike i klipove(prvenstveno) sa digitalca...ali koji sam freak ne bi me cudilo da govorim tiho i jurim nezasticene mreze po primorju :d :wall::wall::wall:...kad se setim kako sam se prosle godine krasno odmorio od racunara i ostalih zezalica,odmah se odvratim od ove sulude ideje...
Probao sam ja obe (prva: laptop, pda, fotoaparat, mp3, mobilni i drugu: baš ništa, pa ni mobilni) varijante i moj je zaključak da mi te stvari uopšte ne utiču na to da li ću da se dobro provedem/odmorim ili ne. Mada od sada praktikujem drugu varijantu isključivo zbog pakovanja, utičnica po hotelu/smeštaju i toga da neću da razmišljam da će mi neko uđe u sobu i odnese ono što nije njegovo :)...

Ne znam kako mozes da stignes da da surfujes netom kad si na odmoru a da to ne bude samo provera maila? Idi muvaj nesto ako vec ne ides sa devojkom, a ako ides sa ribom sta ce ti net? :)

Ako ide s ribom, onda bolje da ide u matarušku banju, nego na more... smoriće što nije samac kad izađe na plažu prvi dan :D

Dobro bre, nisam mislio da ide sa svojom ribom na more. Nego sa tudjom. :)

Meni je u opisu posla da sam dostupan 24/7 pa sam skoro plakao od sreće kad sam u Hurgadi prošle godine skontao da su u firmi zaboravili da na mom broju omoguće roaming. 10 dana bez telefona i neta je odmor. A za baš neophodne stvari u svim mestima gde ima turista ima i net kafea.

U opisu posla ti je da i na odmoru radiš? Blah, menjaj posao :D
Nego, dajte koja je to Banka koja ima nezaštićen Wireless. Imam neke ideje hehehe :)

Ta banka koja ima nezasticen wireless je odavno bankrot. Jer i drugi su imali slicne ideje. :)

Nije ni čudo što su bankrotirali kad su imali takav IT :)

Vrh Dno