Šta je novo?

winXP updates !!!

Sentenced

Čuven
Učlanjen(a)
05.10.2001
Poena
619
Meni se posle zadnjeg updateovanja XP "shlogirao" i prestao da pravi paging file, nikako nisam mogao da ga nateram da napravi. Kada bi se upalio stao bi kada na ekranu ispishe "welcome" i onda bih morao da pritisnem Ctrl+Alt+Del :mad: pa se onda upali. Ali, pogadjate skoro nishta nece da radi usled nedostatka memorije.
Da li se nekome desilo neshto slichno ???
Ponovio sam proceduru nekoliko puta, ali rezultat je isti, sve radi OK do ovih zadnjih updateova (februar).
Glupi XP :mad:

Iskoristi SYSTEM RESTORE i proveri zasto se Billy hvalise njime....
Pozdrav....(D)

Prvi put sam iskoristio system restore (nazalost bezuspeshno) drugi put mi je uspelo, ali se ispostavilo da izgleda nije do update-a vec do nekog audio DX plugin-a koji sam instalirao ili do necheg drugog.
Moje pohvale idu mocnom "System Restore-u" :D

Blago vama kada imate dovoljno prostora za sys restore...
E ja ga ne koristim.
Nepotrebno...;)

Može biti problematično, ako se skida istovremeno više update-ova. Ja sam sve apdejtove snimio na drugu lokaciju na HDD-u (iz Tem Internet files) tako da sam po reinstalaciji posle apliciranja svakog HotFix-a restovao mašinu (nekih 13 puta, ako ne i više...).

System restore kod WinXP je bolji nego kod Me jer kod me briše SVE što je snimano na HDD posle snimljnog stanja (znači i MP3, EMail itd...).Svaka preporuka.

Darko je napisao(la):
Blago vama kada imate dovoljno prostora za sys restore...
E ja ga ne koristim.
Nepotrebno...;)

Pa ako ti treba prostora na disku iskljucis system restore, on obrise sve ranije restore pointe, ukljucis ga ponovo i napravis svezu 'tacku'. Ne uzima mnogo prostora a vredi.

Ili uključiš system restore i samo ga preko disk clean up skrešeš na zadnju restore tačku koju si napravio...

Nazad
Vrh Dno