thunderchase
Čuven
- Učlanjen(a)
- 11.06.2003
- Poena
- 620
Ovo me muči već mesecima; dok sam imao SP1 u "idle" režimu, znači nikakvi programi upaljeni, ni AV, niti bilo šta drugo, windows je zauzimao tačno 81.5 MB memorije, a to sam proveravao preko Task managera. Takvo stanje je trajalo mesecima (zato sam i naučio cifru napamet). Od kako sam stavio SP2, zauzeće je, takođe u idle režimu, tačno 102 MB. E sad, znam za Security center, znam za "services.msc" i ostale zezalice, al' nikako ne mogu da ga "spustim" na ispod 100 MB! Sve sam probao, tačnije, u services.msc sam pogasio istu bagru kao i pod SP1 i plus još Security center, znači totalno isto stanje kao sa SP1, osim što fali 20 MB memorije
. Pitanje glasi: zašto? Je l' postoji neko rešenje, ili je sam OS porastao za tih 20 mega?
P.S. JEDINO što se razlikuje na mašini u odnosu na SP1 stanje su najnoviji drajveri za ATI-ja. Ranije su bili, mislim, 4.9. Može li to da bude uzrok problema?
P.S. JEDINO što se razlikuje na mašini u odnosu na SP1 stanje su najnoviji drajveri za ATI-ja. Ranije su bili, mislim, 4.9. Može li to da bude uzrok problema?