Šta je novo?

WinXP, Q317277 i blokada sistema.

Blade Runner

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
665
Otkrio sam da na mojoj konfiguraciji dolazi do "zamrzavanja" sistema ukoliko je instaliran patch Q317277 sa Windows Update-a (mup.sys update). Ovo se ne primećuje odmah nakon instalacije patch-a već kasnije u toku rada pa čak i dok recimo kuckam najobičniji tekst u Wordu ili pišem email sistem se jednostavno blokira i jedino što pomaže je hardverski reset. Eto, ukoliko vam se ovo dešava probajte da deinstalirate ovaj patch i nećete više imati problema.

Moja konfiguracija:

7(DOJ)AJA2 Chaintech MBoard Via KT-133A (Via 4.37)
GeForce 2MX-400 Innovision (Via AGP 4.10 : Detonator 23.12)
WinXP (Ovaj koji svi imamo ;)

Interesantno, ja taj update imam instaliran odavno, ne secam se vise ni sta je to tacno, tj na sta se odnosilo, i nemam nikakvih problema.

Znaci stvar je individualne prirode, od slucaj do slucaja, ocigledno se kod tebe sudara sa nekim software-om ili hardware-om. Kad bi znali na sta se update odnosio mozda bi moglo da se pretpostavi zasto ti pravi problem, al me mrzi da sad idem na search u KB...hrkk

Pa dobro, nije poenta bila u tome da taj patch ne valja već da ako neko ima sličnih problema zna gde prvo da pogleda ;) Kod mene posle nekoliko nedelja testiranja i rada definitivno mogu da potvrdim da baš ovaj patch pravi problem.

Blade Runner odakle ti je potpis ?? Poznat mi je, ali ne mogu da se setim odakle

Blade Runner je napisao(la):
Sisters Of Mercy - Lucretia My Reflection :cool:

E da li imas neki link da skinem tu pesmicu ? ako nemas, ako ti nije problem da mi posaljes na mail [email protected]
thnx

Mora da je bio problem do Innovision GF-a, poznato je da Innovision i Eagle krsevi zamrzavaju sisteme...

Nazad
Vrh Dno