Šta je novo?

WinXP problem - nije strasan

Star Trek

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
619
dakle jedanput kada sam otvarao .doc file preko mreze (lokalne) pukne mi winxp (bsod - paging file je nesto sje%&#).

od tada kada god podignem winxp napise mi ono "system has recovered from serious error". ali svaki put. ja stisnem ok i sistem radi normalno do sutra, kada upalim kompjuter opet ista poruka(iako sam uradio korektan shutdown uvece).

imate li ideja, ili stogod???

I meni se desavalo i znam kako nervira. Imas tri resenja:
prvo , posto je Micorsoft prilicno svojeglava kompanija, pomalo glupavi XP insistira da posaljes Microsoftu izvestaj o gresci.
Ako uvek kliknes na Don't send, Xp ce redovno da te pita pri podiozanju windowsa. Znaci klikni na send raport, on ce da ti kaze da ti treba internet konekcija (naravno nemoj da budes na netu ni sa tvog kompjutera ni sa mreze) i to bi trebalo da bude to.
Drugo resenje ako ti ovo ne pomogne je najobicniji scan i defrag diska, a trece je da jednostavni iskljucis pojavljivanje ovih glupih poruka.

resio sam iskljucivanjem opcija :)

hvala na savetima

sta znaci biti tvrdoglav

Pokusao sam da se teram sa XP-om ko je tvrdoglaviji, uradio sam slicnu stvar pa je svaki put pri podizanju trazio taj send report bla,bla ali ja sam bio istrajan i kliktao na "Don't Send" i posle odokativno 2 nedelje sam je odustao :)

A on (win xp) razmišlja: "Ćeraćemo se mi još"!!!

Win XP shit

Win XP je vrlo zeznut OS naime najzeznutiji do sada jer bez obzira na njegovu velicinu na HDDu i spisak drivera on bagira na najglupljim mogucim mestima, resenje je samo drkanje po opcijama.....FX

Re: sta znaci biti tvrdoglav

LuxoR je napisao(la):
Pokusao sam da se teram sa XP-om ko je tvrdoglaviji, uradio sam slicnu stvar pa je svaki put pri podizanju trazio taj send report bla,bla ali ja sam bio istrajan i kliktao na "Don't Send" i posle odokativno 2 nedelje sam je odustao :)

Pa fora je da ga za*ebes i da mu kazes da posalje a onda hladnokrvno gledas kako se sokira kad vidi na nemas net konekciju. Kasnije mu ne pada na pamet da probava opet. Znaci , samo ostro s njim jer od njega tvrdoglavijeg nema!

a mozes lepo da uzmes i xpantyspy i da iskljucis report sending :)
mada ja mislim da to moze i preko control panela da se iskljuci, ali ovako je lakse :)

Vrh Dno