Šta je novo?

WinXP nece da se ugasi!

pikac

Čuven
Učlanjen(a)
27.08.2000
Poena
609
Kad hocu da ugasim komp u XP on se resetuje , u hibernaciju on se resetuje samo hoce da se resetuje !!!

Da li to ima veze sa drajverima za graficku to sam negde citao.
Asus 7100 MX i zadnja serija detonatora 23.11

Moze da bude svasta. Meni je recimo pravio probleme driver za misa na moje veliko zaprepascenje. Nemas pojma koliko mi je trebalo to da otkrijem, ni na kraj pameti mi nije bilo da takva glupost moze da pravi probleme.
Za pocetak idi na windows update, Microsoft je izdao neku zakrpu za gasenje sistema jer su se mnogi korisnici zalili na to. Aki ti to ne pomogne, iskljucuje jedan po jedan uredjaj iz device menagera dok ne utvrdis koji je driver u pitanju (ako je uopste driver)!

hm...

Ne bi trebalo da ovo koci stvar ali ajde.....
proveri da li ti je ukljucen APM (Advanced Power Managment)
:Control panel=>Power Options pa jezicak APM
Premda ovo bi uzrokovalo samo da ti na ekranu stoji poruka "it's now safe to turn off your computer"
ali sa Billy$ jem se nikad ne zna!

:wave;

Oce to i ako imash instaliran a ne zapatchovan Easy CD Creator 5 Platinum ;) :mad:

Da li to ima veze sa drajverima za graficku to sam negde citao.
Asus 7100 MX i zadnja serija detonatora 23.11 [/B][/QUOTE]

Sta bi pikac ode creative tnt2.

To je isto bilo kod moje drugarce kad sam joj instalirao XP, pa me je mucila nedelju dana da dodjem i da joj to sredim. Dva sata sam pokusavao da provalim sta je, i na kraju sam ga reinstalirao i sve je bilo OK!!!

Jednostavno jos neki drugari su se javili po tom pitanju kada se instalira lepo se gasi ali posle nece !!!

Znam da se reinstalacijom to resi ali necu to da radim svaki drugi dan!

da li neko ima resenja !

Nazad
Vrh Dno