Šta je novo?

WinSTB -0.88 [Softverski dekoder za SkyStar2]

Evo malo vise informacija...

http://phime.8m.com/ind.htm

Sad nek se sete svi oni koji su pricali kako pricam bajke o SS2 kartama,
i ovo sto sad mozete da koristite je sa 2 meseca zakasnjenja u odnosu na ono sto sam vam ja pricao.
Ovo je za sada najlaksi nacin mada i ne najsigurniji, postoje i druge alatke medjutim mnogo su komplikovanije i manje su prilagodjene userima!!!

To sto si ti pricao nije imalo veze s mozgom.
WinSTB, ako nisi primetio, nije FreeDEC niti ima ikakve veze sa njim. FreeDEC je namenjen vlasnicima PixelView DTV2000 i DTV3000 karticama. I on ne trazi neki SS3 i NE koristi hardversko dekriptovanje.

Ovo je prvi pokusaj da se ovo uradi nesto ovako za SS2.

Eto vidis da i ti pricas gluposti i ko je pricao da trazi ss

Ako malo bolje procitas te ranije postove videces da je sve 100% tacno a to sto winstb sada radi jeste bas zaslugom te druge ekipe,i svi koriste zajednicki sdk,(a to se tacno vidi u soursu WINSTB-A i DVB viewer-a) posto se izgleda manje razumes u satelitske informacione tehnologije a to je samo tvoj problem.

Usput sad sam se vratio na taj raniji post pa sam upravo procitao da si to ti ustvari ,onaj sjajni decko koji pise software za dekodiranje SS2.
Cuti tu i pokri se usima sto si pisao gluposti kako te nije sramota da se sad vracas i ti jos spominjes nesto o dekodiranju sa SS2 kartama.
Na tvom mestu bih promenio nic i vratio se na Bench sa mnogo pametnijim stavovima.Lazovcino!Sta lupetas o kakvoj traznji SS3-a i kakvom hardwareskom dekodiranju?????????????????
Ili ti momak imas nekih drugih problema sa svojim mozgom ,da se nisi mozda slogirao pa slabije kapiras,ako je tako onda se izvinjavam ,zato potrazi pomoc nekog boljeg neurologa ili neuropsihijatra.

Uzgred za neke normalnije momke ,za sada se koristi 4 sofware-a za dekodiranje satelitskih kanala jedan od tih je WINSTB kao najprostiji,kao i FreeDec(to je bio prvi koji se koristio(znaci prvenac)),DVB viewer-a .

Koje bre druge ekipe? Epmak vodi ovaj projekat vec odavno za SS1 pa je sad dodao support za SS2. I otdkud ti znas kakav je DVBViewer source kad ga autor nikad nije objavio? Daj mi link za source pa cu da ti poverujem !
Kakav bre vise FreeDEC? Taj program NE MOZE da radi na SS2 (ili moze jedino kod tebe i nigde vise). WinSTB je PRVI decoder za SS2!
I sta mi tu racunas jos i DVBViewer koji koristi 2 linije koda za prikaz slike a o dekodiranju da i ne pricam.

Nemoj ovde da opterecujes post bespotrebnim i netacnim informacijama.
Ako imas DOKAZE za ono sto govoris, daj mi ih NA VIDELO, ja cu moje dati vrlo rado.

Re: Eto vidis da i ti pricas gluposti i ko je pricao da traz

lucky2001 je napisao(la):
Lazovcino!Sta lupetas o kakvoj traznji SS3-a i kakvom hardwareskom dekodiranju?????????????????
Ili ti momak imas nekih drugih problema sa svojim mozgom ,da se nisi mozda slogirao pa slabije kapiras,ako je tako onda se izvinjavam ,zato potrazi pomoc nekog boljeg neurologa ili neuropsihijatra.

Stvarno si preterao....pratim tvoje postove od pochetka i samo sam chekao kada cesh ovako da se izlupetash...imash srece da nisam u fazonu banovanja, inache bi te neki drugi mod banovao bez pitanja....dobio si zuti karton i od sada pazi shta pishesh....

lacky ako trebas nekome da se licno obratis imas moj meil ispod i mozes lako doci do mog telefona da ugovorimo vidjanje, jer sam ja zaduzen za "direktan rad sa strankama".

Gedza je napisao(la):
lacky ako trebas nekome da se licno obratis imas moj meil ispod i mozes lako doci do mog telefona da ugovorimo vidjanje, jer sam ja zaduzen za "direktan rad sa strankama".
:D:D:D Kolega je uvek na licu mesta. :D:D:D

Nazad
Vrh Dno