LiLa je napisao(la):Nerazumem samo zasto???,zasto je za pes5 potrebno samo nedelju dana da izadje za pc dok winning eleven9 mora da se ceka do 1. februara,zaista necuveno... :trust: ali koliko ja znam iste su igrice pa ce biti u redu...jedini problem je koliko se ja razumem sto oni wolf patchevi izlaze samo za WE,zar ne??? :smoke:
sto se tice trzista okBoris Lozac je napisao(la):Inace koliko znam PES i WE su iste igre, samo za razlicito trziste, PES za Evropu, WE Azija, WE international za ostale delove sveta.. tako nesto..
A te razlike su npr. koje?,koliko ja znam razlike su u tome sto u we ima reklama za McDonald's i sitna korigovanja cena i statova igraca(koja ce sve jedno biti promenjena u patch-u).KIBLA`s je napisao(la):sto se tice trzista ok
ali nisu iste igre
ima razlika i to primetnih
bar nama koji se toliko lozimo na PES i WE seriju :d
KIBLA`s je napisao(la):sto se tice trzista ok
ali nisu iste igre
ima razlika i to primetnih
bar nama koji se toliko lozimo na PES i WE seriju :d
Pa onda sam jaCivil je napisao(la):Ne kapiram kako pricate o WE9 kada je to igra za konzole, zar ne? Znaci, ako pricate o PC varijanti, trebalo bi da govorite o PES-u. Kakva zahtevnost na konzolama?
Pa nije tacno...oznake su razlicite zbog razlicitih trzista(citaj kontinenata)a i jedna i druga izlaze za pc samo sto ova druga nesto kasnije tako da se u medjuvremenu dodaju neke sitne izmene oko statova igraca,mozda po koja reklama... igrajuci obe verzije za pc to su jedine razlike sto sam ja primetio...Civil je napisao(la):Upravo sam u vezi te dve igre pitao u drugom threadu i objasnjeno mi je da je PES za PC a WE za konzole.
to i lepsi su pokreti igraca, sut je mnogo lepse uradjen igraci su malo pametnijiMiroslav je napisao(la):pes je po meni veca arkada, dok je we s(t)imulacijabar ja imam takav utisak
LiLa je napisao(la):Pa nije tacno...oznake su razlicite zbog razlicitih trzista(citaj kontinenata)a i jedna i druga izlaze za pc samo sto ova druga nesto kasnije tako da se u medjuvremenu dodaju neke sitne izmene oko statova igraca,mozda po koja reklama... igrajuci obe verzije za pc to su jedine razlike sto sam ja primetio...
govorim o Wining eleven 8 i Pro Evolution Soccer-uCivil je napisao(la):Kibla, o kojoj igri govoris, nisi precizirao?
pa to je ono sto pricam... nekako mi uvek realnije izgleda kad igram we (a igram stalno we8). videcu sta pes5 donosi novoKIBLA`s je napisao(la):to i lepsi su pokreti igraca, sut je mnogo lepse uradjen igraci su malo pametniji
sve u svemu bolji je
po n-ti put...we i pes su iste igre a sto we realnije izgleda tebi dok ga igras nego pes to je mozda tvoje trenutno raspolozenje jer su igre iste,gameplay je isti a pes5 ce doneti novine u odnosu na ps4 isto kao we9 u odnosu we8 tj. pe5 u odnosu na we8 jer su igre iste,,,Miroslav je napisao(la):pa to je ono sto pricam... nekako mi uvek realnije izgleda kad igram we (a igram stalno we8). videcu sta pes5 donosi novo
ovaj silno gresis sinko ovaj silnoLiLa je napisao(la):po n-ti put...we i pes su iste igre a sto we realnije izgleda tebi dok ga igras nego pes to je mozda tvoje trenutno raspolozenje jer su igre iste,gameplay je isti a pes5 ce doneti novine u odnosu na ps4 isto kao we9 u odnosu we8 tj. pe5 u odnosu na we8 jer su igre iste,,,![]()
![]()
![]()
Pa ok onda je to licni utisak koji sam stekao igrajuci obe igre(mozda u nedostatku joypada) ali onda bi li mi ti mogao objasniti razlike tj. dati neki konkretan primer?KIBLA`s je napisao(la):ovaj silno gresis sinko ovaj silno
ali nema veze, to je tvoje misljenje
bice posete zeljku?Air Jordan je napisao(la):Igrace se veceras.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari