Šta je novo?

Winning Eleven 9,Kada?

LiLa

Čuven
Učlanjen(a)
01.07.2002
Poena
620
Kao sto naslov kaze da li neko zna datum izlaska WE9 tj. Pro Evolution Soccer-a 5? :cigar:

krajem oktobra, najvise sto ja mogu da to kazem i to pes5

Znaci sada :banana: hvala na informaciji :D :D :D

PES5 21. oktobra :) :) :) ako se ne varam, za SONY i XBOX, dok 28. oktobar za PC :) :) :) :) :) :)

Poslednja izmena:
Mmmmm excelent... :) :) :) :)

WE9
vec je izasao za PS2 i to pre masu
to SONY udara ceznju nama PC-jevcima :D

Nerazumem samo zasto???,zasto je za pes5 potrebno samo nedelju dana da izadje za pc dok winning eleven9 mora da se ceka do 1. februara,zaista necuveno... :trust: ali koliko ja znam iste su igrice pa ce biti u redu...jedini problem je koliko se ja razumem sto oni wolf patchevi izlaze samo za WE,zar ne??? :smoke:

LiLa je napisao(la):
Nerazumem samo zasto???,zasto je za pes5 potrebno samo nedelju dana da izadje za pc dok winning eleven9 mora da se ceka do 1. februara,zaista necuveno... :trust: ali koliko ja znam iste su igrice pa ce biti u redu...jedini problem je koliko se ja razumem sto oni wolf patchevi izlaze samo za WE,zar ne??? :smoke:

Ne.. Wolf pathchevi izlaze i za PES.. Inace koliko znam PES i WE su iste igre, samo za razlicito trziste, PES za Evropu, WE Azija, WE international za ostale delove sveta.. tako nesto..

Boris Lozac je napisao(la):
Inace koliko znam PES i WE su iste igre, samo za razlicito trziste, PES za Evropu, WE Azija, WE international za ostale delove sveta.. tako nesto..
sto se tice trzista ok
ali nisu iste igre
ima razlika i to primetnih
bar nama koji se toliko lozimo na PES i WE seriju :d

Koju ce zahtevnost imati,mozda nesto slicno kao osmica?

KIBLA`s je napisao(la):
sto se tice trzista ok
ali nisu iste igre
A te razlike su npr. koje?,koliko ja znam razlike su u tome sto u we ima reklama za McDonald's i sitna korigovanja cena i statova igraca(koja ce sve jedno biti promenjena u patch-u). :p
@raci Sto se zahtevnosti tice,sudeci po screenshotovima ne verujem da ce biti ista zahtevnija,mozda minimalno ;)

P.S. Primetio sam da ovoga puta ima i premier liga(original dresovi i imena tj.)... :banana:

KIBLA`s je napisao(la):
sto se tice trzista ok
ali nisu iste igre

Jel mozes da objasnis razlike.. posto nikad nisam nabavljao WE zato sto je PES izlazio za PC dosta ranije, pa nikad se nisam setio da probam i WE kad izadje.. Ja sam bio ubedjen da su iste igre..

pes je po meni veca arkada, dok je we s(t)imulacija :) bar ja imam takav utisak

Ne kapiram kako pricate o WE9 kada je to igra za konzole, zar ne? Znaci, ako pricate o PC varijanti, trebalo bi da govorite o PES-u. Kakva zahtevnost na konzolama?

pes i we su potpuno isti, iss je nesto drugo. samo we je ustvari pes sa patchevima.

Civil je napisao(la):
Ne kapiram kako pricate o WE9 kada je to igra za konzole, zar ne? Znaci, ako pricate o PC varijanti, trebalo bi da govorite o PES-u. Kakva zahtevnost na konzolama?
Pa onda sam ja :p sto mi na fudbalu koji igram pise Winning Eleven 8...
@Miroslav ????? o cemu ti to,ako si zeleo da,barem mene,zbunis potpuno ti je poslo za rukom... :p :p :p

Upravo sam u vezi te dve igre pitao u drugom threadu i objasnjeno mi je da je PES za PC a WE za konzole.

Civil je napisao(la):
Upravo sam u vezi te dve igre pitao u drugom threadu i objasnjeno mi je da je PES za PC a WE za konzole.
Pa nije tacno...oznake su razlicite zbog razlicitih trzista(citaj kontinenata)a i jedna i druga izlaze za pc samo sto ova druga nesto kasnije tako da se u medjuvremenu dodaju neke sitne izmene oko statova igraca,mozda po koja reklama... igrajuci obe verzije za pc to su jedine razlike sto sam ja primetio...

Miroslav je napisao(la):
pes je po meni veca arkada, dok je we s(t)imulacija :) bar ja imam takav utisak
to i lepsi su pokreti igraca, sut je mnogo lepse uradjen igraci su malo pametniji
sve u svemu bolji je

LiLa je napisao(la):
Pa nije tacno...oznake su razlicite zbog razlicitih trzista(citaj kontinenata)a i jedna i druga izlaze za pc samo sto ova druga nesto kasnije tako da se u medjuvremenu dodaju neke sitne izmene oko statova igraca,mozda po koja reklama... igrajuci obe verzije za pc to su jedine razlike sto sam ja primetio...

Ako si ti to igrao ovde, onda ocigledno kod nas mogu da se kupe i jedna i druga verzija. Sumnjam da si isao u Zimbabve na primer da kupis igru. ;)

A i nije mi jasno cemu razlicita imena iste igre za razlicita trzista.

Kibla, o kojoj igri govoris, nisi precizirao?

Poslednja izmena:
Pa recimo da sam igrao kod drugara primerak koji je ispao sa kamiona negde u aziji ;) a sto se tice toga da su pokreti igraca lepsi...pa necemo sad da izmisljamo razlike jelte?,a da su igraci pametniji tu ili tamo-nisu, i tu i tamo su toliko klipavi da cu ja ako ovako nastave osedeti par godina ranije,ili to ili vise necu imati na cemu da igram :) ...

Civil je napisao(la):
Kibla, o kojoj igri govoris, nisi precizirao?
govorim o Wining eleven 8 i Pro Evolution Soccer-u

WE9 sam imao prilike da igram na Sony-u i zaita me je odusevio...
Napravljena je jedna mala revolucija u upravljackom sistemu, da sad ne bih sve otkrivao(za one koji nisu imali prilike da probaju) reci cu samo da je mnogo realisticnije dodavanje, kretanje, sut na gol ali ga je takodje i mnogo teze dati! ;)

KIBLA`s je napisao(la):
to i lepsi su pokreti igraca, sut je mnogo lepse uradjen igraci su malo pametniji
sve u svemu bolji je
pa to je ono sto pricam... nekako mi uvek realnije izgleda kad igram we (a igram stalno we8). videcu sta pes5 donosi novo

Miroslav je napisao(la):
pa to je ono sto pricam... nekako mi uvek realnije izgleda kad igram we (a igram stalno we8). videcu sta pes5 donosi novo
po n-ti put...we i pes su iste igre a sto we realnije izgleda tebi dok ga igras nego pes to je mozda tvoje trenutno raspolozenje jer su igre iste,gameplay je isti a pes5 ce doneti novine u odnosu na ps4 isto kao we9 u odnosu we8 tj. pe5 u odnosu na we8 jer su igre iste,,, :p :p :p

Izasao za PC...

LiLa je napisao(la):
po n-ti put...we i pes su iste igre a sto we realnije izgleda tebi dok ga igras nego pes to je mozda tvoje trenutno raspolozenje jer su igre iste,gameplay je isti a pes5 ce doneti novine u odnosu na ps4 isto kao we9 u odnosu we8 tj. pe5 u odnosu na we8 jer su igre iste,,, :p :p :p
ovaj silno gresis sinko ovaj silno
ali nema veze, to je tvoje misljenje

KIBLA`s je napisao(la):
ovaj silno gresis sinko ovaj silno
ali nema veze, to je tvoje misljenje
Pa ok onda je to licni utisak koji sam stekao igrajuci obe igre(mozda u nedostatku joypada) ali onda bi li mi ti mogao objasniti razlike tj. dati neki konkretan primer?

P.S. Ko ce cekati februar,toliko je lakse sacekati sutra... :)

Nazad
Vrh Dno