Šta je novo?

Winning eleven 8 problem!

Učlanjen(a)
06.08.2005
Poena
319
Stigao mi Winning eleven 8 na dvd-u.Posto nemam dvd-rom otisao sam kod komsije i lepo rastavio igricu na 6 cd-ova.Dosao lepo kuci i snimio svih 6 cd-ova na hard rasporedio fino fajlove onako kako su bili na dvd-u instalirao igricu i pokrenuo bez cd-ova.E sad koliko znam svi kazu da je ova igra i pes mnogo bolja od fife od koje se ja nisam dosad razdvajao ali meni je grafika na ovom we8 katastrofa!!!
Ne znam u cemu je poenta jel mozda mora da bude pokrenuta sa dvd-om ili nekim od cd-ova ili sta vec posto na screenshotovima koje sam gledao po netu ova igrica stvarno izgleda dobro.Znate li sta bi mogao biti problem?

Nivo detalja u igri. Idi u option, pa video settings, pa stavi detalje na high, i bice dosta lepse. Samo nemoj pokusavati ovo ako imas PIII sa GF2 MX400 ili slicno. :D
Kod we ljudi naglasavaju gameplay, a ne grafiku, dosadne komentatore i slicno...
Broj cd nije problem, jer igra radi bez cd/dvd.
PS Vidi da nabavim wolf evolution patch 2005 u kome ima dosta sitnih izmena, i grafickih i gameplaya, i ocena igraca ...

heh u Wolf-ovom pack-u su izmene iskljucivo kozmetichke (imena igracha, izgled lopte, imena klubova, himne, stadioni ...), nikako gameplay-a!

jox je napisao(la):
heh u Wolf-ovom pack-u su izmene iskljucivo kozmetichke (imena igracha, izgled lopte, imena klubova, himne, stadioni ...), nikako gameplay-a!

Pa kad malo bolje pogledas, i menja se gameplay.. jer on menja karateristike igraca, sa svakim novim patchom. Recimo mi igramo sa ne znam kojim Wolf patchom, ali ne igramo sa najnovijim, jer su igraci totalno promenjeni. To me malo nervira, i ne znam zasto to radi, nek uradi jednom, i nek ne menja. Ali promene nisu uopste male, recimo, primer, u patchu sa kojim ja igram, Adriano recimo ima sut 92, a u novijim patchevima, ima 75?! itd..

Promenio sam ja detalje na high i i dalje nista a za cd sam pitao jer mi prilikom startovanja utakmice stoji prikazana slika cd-a u dnu ekrana

nebitno u svakom slucaju ako je ovo maskimum grafike ovo je krs od igre nije prici UEFA champions league 2004/2005 a pogotovu novoj fifi 2006

delija_sever031 je napisao(la):
nebitno u svakom slucaju ako je ovo maskimum grafike ovo je krs od igre nije prici UEFA champions league 2004/2005 a pogotovu novoj fifi 2006

Ma covece, PES4 na max detaljima izgleda fenomenalno, cak i na medium! Ne znam o cemu pricas.. Ali ja bi pre igrao FIFU, "lepsa" je.. :D :D :wall:

:wall: :wall: :wall:
Zbog ovakvih "igrača", ja se više uopšte i ne trudim da zainteresujem nekoga za PES. Kada takvi budu došli u "naš" tabor, značiće to da je PES prestao da bude simulacija fudbala i postao klasična mašina za extra lepe golove...u svakom napadu. :D :D :D
Pozdrav. :wave:

Ako poredis 2 fudbala samo po grafici, onda stvarno nemamo sta da pricamo. Sem toga, poredis PES 4 / WE 8 od pre godinu dana sa fifom 2006 koja je tek izasla???
Kad smo vec kod grafike u We8 je meni grafika sasvim dobra.

BTW.. PES5 krajem oktobra!!

Sto vise igram ovu igru nesto mi se sad sve vise menja misljenje o njoj.Grafika nije bas na nivou uefa champions league koji po meni ima najbolju od svih fudbalskih igara ea sportsa ali mislim da ipak sad kad sam podesio i rezoluciju i to i nije bas losa ni ovde.Ipak cini mi se da je u tome prednost uefe.Medjutim sto se tice realnosti pokreta i poteza mislim da je ipak prednost ovde na strani we deluje nekako realnije i golman i potezi igraca i njihova kretnja.Mozda mi se ova igra ipak dopadne jer dosad sam bio tvrdokorni igrac fifinog serijala i ova promena ocigledno pokazuje da sam na nju navikao pa we nisam bas na pocetku lepo primio.Jedino me jos muce komande koje ovde deluju dosta komplikovanije.
P.S:Jedno pitanje,ako moze na private poruku gde mogu naci novi NBA 2006 i FIFA 2006?

Mozda mi se ova igra ipak dopadne jer dosad sam bio tvrdokorni igrac fifinog serijala i ova promena ocigledno pokazuje da sam na nju navikao pa we nisam bas na pocetku lepo primio.

E to je već nešto drugo. Hajde sada malo da te ohrabrimo... ;)
Ja sam na primer bio zaljubljen u EA Road to World Cup 98. Igrao sam sa Yugom, naravno (Drobnjak se nadavao golova kao nikada :D ), i to je za mene bio vrh. Nakon toga sam prešao na strategije i maltene zaboravio sportske simulacije. Kada sam, kroz par godina, ponovo poželeo da ih igram, bilo je to na Sony PS konzoli. Tada aktuelne Fifa 2001 i WE5 ili 6 čini mi se. Ma nisam mogao da svarim WE. U to vreme je grafika baš bila značajno lošija od EA serijala. Ali, posle samo jedne noći nadmetanja sa ortacima, KONAMI me je definitivno "kupio" :D . Nikada, ali nikada nismo igrali Fifu sa toliko žara. Jednostavno u Fifi se tačno znalo iz koje akcije ćeš da daš gol. Rezultati su bili i po 7:5!!! A ovde...ma kada daš gol ti slaviš (tada se još nismo navikli na komande :d ). Ma atmosfera ko u pravom fudbalu. :banana:
ZATO!!! Budi uporan. Odigraj par utakmica sa ortacima i videćeš da će "lepa grafika" da postane daleko najnebitnije merilo tvoje želje za nekom sportskom simulacijom.
Toliko za sada i...
Pozdrav. :wave:

Nazad
Vrh Dno