Šta je novo?

winlogonex.exe proces

Mr.No

Čuven
Učlanjen(a)
16.01.2003
Poena
619
Pre neki dan u task manager-u snimim ovaj proces i uopste mi nije jasno kako se pojavio a dolazi iz win/system32. zezao me comp par dana pa sam resio da ga iskljucim iz registry clean-a ali ga nisam ubio u potpunosti jer nisam siguran za sta sluzi. Da li neko mozda kojim slucajem zna o cemu se radi?
Hvala:wave:

Da li si siguran u to winlogonEX.exe? Da nije winlogon.exe?

probaj sa ewido antimaleware,sada je avg anti-spyware 7.5,ali ako kucas u google ewido naci ces ga

Poslednja izmena:
winlogon.exe ti je regularan proces i treba da dolazi iz /windows/system32/

edit: sorry nisam obratio paznju na ovaj dodatak winlogonex.exe

WinlogonEX
Type Adware
Type Description Adware, also known as advertising software, displays third-party advertising on the computer. The ads can take several forms, including pop-ups, pop-unders, banners, or links embedded within web pages or parts of the Windows interface. Some adware advertising might consists of text ads shown within the application itself or within side bars, search bars, and search results. Adware is often contextually or behaviorally based and tracks browsing habits in order to display ads that are meant to be relevant to the user.
Category Hijacker

evo nadjoh nesto!!!!!

Poslednja izmena:
@brankoni: da si kliknuo na link koji sam ostavio, odmah bi nasao to ;)

Jeste u pravu si nego ja reko da se covek ne muci da klikce vec da mu odmah ovde na forumu dam odgovor :) (pozrtvovanost je to)

Poslednja izmena:
Sve je to u redu sto kazete ali ni norton ni spyware terminator nisu nista odreagovali na ovaj proces, cak sam zbog nekih brljotina instalirao nov xp sp2 i posle par propratnih programa se ponovo pojavio isti. Naravno iskljucio sam ga ali je jos uvek u win/sys32 folderu

cak sam zbog nekih brljotina instalirao nov xp sp2 i posle par propratnih programa se ponovo pojavio isti. Naravno iskljucio sam ga ali je jos uvek u win/sys32 folderu

Pa verovatno ti se provukao kroz tih par propratnih programa kako ti kazes,a jesi li probao da ga rucno izbrises iz safe moda?

Ma on se ne pojavljuje uopste u task manager-u(sada) ne znam ni sam kako sam ga nahvatao, ali je bio u startup procesima pa sam ga iskljucio

Vrh Dno