Šta je novo?

WinGate i eMule

trcha

Čuven
Učlanjen(a)
31.10.2002
Poena
604
Imam problem sa emuleom, stalno dobijam lowid zbog toga sto komp na koji je emule postavljen nema direktan izlaz na net. Dva kompa u lanu, jedan prikacen na net preko kablovskog modema, w2k na oba. Podignut wingate na oba kompa, tako da onaj drugi pristupa netu. Da li postoji nacin da resim problem, gledao sam po netu, lowid se resava otvaranjem odredjenih portova u wingateu, ali ne znam kako?

slican problem imam i ja (na LAN-u sam),i dokle god si iza zida -predpostavljam da kao i u LAN-u svi korisnici kabla preko istog provajdera imaju JEDNU zajednicku IP adresu !-po meni nema sanse za to.Jedino da ti provajder da realnu IP adresu (sto je kod lana moguce,uz malu doplatu) i onda nemas problema!!(no more lowID)
bdw. e-mule....mocan programcic!!

Ja imam instairan eMule na komp i on ima direktan izlaz(sa jednog provajdera imam staticku IP adresu, a na drugom se menja), probao sam sa oba provajdera a na serveru npr. Razorback2 daje mi LowID i danas mi prikazuje da sam "Your IP is currently blacklisted.", valjda je ovo drugo navedeno prolazno.

Nek mi neko pomogne kako da reshim problem sa LowID

Nazad
Vrh Dno