Šta je novo?

WinFast TV2000XP global (veliki problem)

Miki D

Slavan
Učlanjen(a)
29.05.2008
Poena
320
Danas sam kupio ovu karticu, ubacio u komp, instalirao sta sve treba....

Radi sve ok, nashao sam kanale itd....

Medjutim tek kasnije uocim problem.... Chim pokrenem bar jednom PVR2, racunar poludi skroz.... Nece restart, nece da otvori firefox, ako pustim neki klip ili film zablokira nece ni da ga zatvori.... Znaci ludnica. Restartujem komp, sve radi ok i tako bude dok ne pokrenem ovaj glupi program za tv karticu i komp odmah odlepi.

Pomagajte, ne znam sta da radim, na kraju cu da izvadim karticu i da je polomim nema ni jedan dan da potraje....

Sto ne probas da instaliras neke starije drajvere i PVR umesto PVR2? Drajvere u principu mozes i nove, ali ja kad sam stavio pvr2 nije mi bas bila slika najbolja (ali to je verovatno zbog kombinacije sa tim drajverima)...Sada imam PVR i te drajvere sa sajta. Slika je ok, ali je puno bolja sa starijim drajverima...

Probaj to, vrlo moguce da ce ti se resiti problem, jer te leadtek-ove kartice daju razne simptome u zavisnosti od drajvera.

Pozdrav

Instalirao sam bio nove drivere i PVR2 skinuto sa sajta....

Tada se desava drugi problem, nesto kao "cant find BDA device" kad ukljuccim PVR2, znaci nece da radi....

Posle puno brisanja i instaliranja drivera bilo je proradilo, sve bilo ok, medjutim narednog jutra nije htelo da uhvati ni jedan kanal....

Ne znam koje drivere vishe da instaliram

edit:

a najgluplja stvar je to sto ne mogu normalno da se obrishu driveri

Poslednja izmena:
Imas na njihovom sajtu da skines uninstaler.
Deinstaliraj sve u vezi karte, izvuci je iz slota i podigni sistem, ugasi komp i ubodi tv kartu u drugi slot i instaliraj ispocetka sa najnovijim driverima. Ili je to, ili fu**ing Vista.

Ako je Vista ultimate onda probaj da zaustavis sve servise vezane za Media centar

Izgleda da sam reshio problem....

Instalirao sam drivere sa cd-a i PVR 2 skinut sa sajta

Opet se desilo da radi sve ok, a sutradan kad upalim komp ne radi... Instalirao drivere ponovo i sad kao radi (sve ukupno sigurno sam 20-ak puta instalirao i brisao drivere i PVR)

Medjutim juche mi se desilo par puta kad sam igrao WC III i burazer isto neku igru, da izadje u windows sam... do sada nisam imao takvih problema, tako da opet sumnjam da ima neke veze sa ovom TV karticom....

btw trenutno koristim XP ali planiram da predjem na Vistu...

Poslednja izmena:
Ne budi lenj, promeni slot, kolje se karta sa necim (adresa).

Pa probacu i da promenim slot....

Trenutno je u srednjem slotu, nisam hteo u prvom da ne bude mnogo blizu graficke, a u zadnjem malo mi smetaju kablovi koji su u dnu kucista, ali moci cu da ne nabodem nekako

I jel zna neko zasto ne mogu da regulishem jacinu zvuka? Mogu samo na slusalicama, a na daljinskom ili u pvr-u ne reaguje...

I jel zna neko zasto ne mogu da regulishem jacinu zvuka? Mogu samo na slusalicama, a na daljinskom ili u pvr-u ne reaguje...
Znam ja:smoke:
Experimentisi malo sa podesavanjima sa slike, konkretno ovaj deo koji sam ti obelezio na slici. Menjaj izvor zvuka dok ne proradi.

Prilozi

• Clipboard01.png
    Clipboard01.png
    50.6 KB · Pregleda: 155
evo da pitam ovde...nemam zvuk kad pokrenem winfast pvr
Sve uredno instalirano...a zvuk ima u svim ostalim delovima sistema

kao izvor zvuka treba da ti bude odabran CD Audio

Pa probacu i da promenim slot....

Trenutno je u srednjem slotu, nisam hteo u prvom da ne bude mnogo blizu graficke, a u zadnjem malo mi smetaju kablovi koji su u dnu kucista, ali moci cu da ne nabodem nekako ...

PROMENI MATICNU ili PROMENI LEADTEKa kao proizvodjaca
. Leadtek se jako lose slaze sa pojedinim modelima MSI maticnih ploca...;)

:smoke:

Poslednja izmena:
deinstall drajvera, deinstall pvr-a, install poslednjih drajvera i pvr2 sa leadtekovog sajta..

PROMENI MATICNU ili PROMENI LEADTEKa kao proizvodjaca
. Leadtek se jako lose slaze sa pojedinim modelima MSI maticnih ploca...;)

:smoke:

Pored svih problema koje sam imao sa ovom karticom, nekako sam uspeo sve to da osposobim i da radi.... Medjutim pocelo je da me izbacuje u windows kad igram neku igru npr..... sigurno opet sbog tv kartice, jer je tada i nastao problem

Evo pre par dana sam instalirao Vistu, nove drivere i PVR2 sa sajta, za sad nema nikakvih problema, sve radi ok. A sto se sve ovo desavalo sa XP-om ko zna.....

ko zna sta si jos imao na tom xp-u instalirano.. vista ti je zasad cista pa nem gresaka...

Heh, a ja sam imao situaciju da mi se kolje Leadtek TV karta sa web kamerom, kad upalim kamericu u msn-u a ono neki tv kanal se vidi :), i nisam mogao nikako da je nateram da radi normalno...

A takodje je pravila problem i kada se stave k-lite kodeci ranije generacije, onda pobrljave kanali :)

Srecom sa novom karticom 2000Expert, lepo shljaka sistem (al ne palim kameru uopste :)

Nazad
Vrh Dno