Šta je novo?

WinFast TV2000 Global PROBLEM

dr.house

Slavan
Učlanjen(a)
21.05.2008
Poena
301
Imam problem sa programom za ovu karticu.
Kad ga instaliram nece da pokrene tv vec mi pokazuje sledece

DVBTAP.exe - Application error

Sta je problem?

Hvala unapred

Pazi, ne znam da li je ovde pisano o tome, ali postoji jedan problem sa Winfast 2000 XP Pro. Ima opisano u readme, treba da ugasis jedan proces iz task manager-a (ne mogu da se setim tacnog imena, nesto wmf9bemliga:d) u toku instalacije, jer tamo neki windows media encoder 9 pravi greske, ponekad, na nekim masinama.

Nisam siguran, ali probaj da reinstaliras driver-e i program, ovaj put koristeci uputstvo iz readme-a, pa javi. Vrlo je moguce, meni nije htela da radi bas zbog toga.

Ako pali i za tu verziju tv karte, onda smo resili problem.

Pazi, ne znam da li je ovde pisano o tome, ali postoji jedan problem sa Winfast 2000 XP Pro. Ima opisano u readme, treba da ugasis jedan proces iz task manager-a (ne mogu da se setim tacnog imena, nesto wmf9bemliga:d) u toku instalacije, jer tamo neki windows media encoder 9 pravi greske, ponekad, na nekim masinama.

Nisam siguran, ali probaj da reinstaliras driver-e i program, ovaj put koristeci uputstvo iz readme-a, pa javi. Vrlo je moguce, meni nije htela da radi bas zbog toga.

Ako pali i za tu verziju tv karte, onda smo resili problem.

Imam isti problem sa verzijom Global koji pre nisam imao sa SP2 ali sada imam. Mozes li reci na koji readme mislis? Skinuo sam najnovije drijvere i tu nema nikakv readme fajl. Aj daj neki link ili nesto...

Nazad
Vrh Dno