Šta je novo?

WinFast palmTop TV

astan

Slavan
Učlanjen(a)
04.04.2006
Poena
349
Pod Vistiom 64-bit koristim ovu eksternu usb tv karticu i javlja se isti problem i u leadtekovom pvr2 programu i u DScaleru a to je da s vremena na vreme slika zamrzne na sekund dva pa se onda povrati i nastavi normalno i to se cesce ponavlja sa porastom opterecenja procesora. U pvr2 postoji i problem desinhronizacije zvuka i slike dok se taj problem u DScaleru ne javlja. Konfiguraciju mozete videti u My Computer pa ako neko ima neku ideju bio bih zahvalan. Pod windowsom XP 32-bit se javlja problem nestanka zvuka posle odredjenog vremena koji se vrati posle restarta aplikacije ali to i nije neki problem posto je necu koristiti pod XP-om ali rekoh samo da pomenem i to.

Poslednja izmena:
Ја планирам купити ту картицу :).

Да ли си покушао картицу под 32-битном Вистом?

Можда имаш проблема с драјвером од графичке. Пријатељ има неку PCI Leadtek тв картицу и имао је силне проблеме с њом под XP-ом (плави екрани, те не ради ово, те оно), а онда је обрисао и ставио нове драјвере за GeForce 7600GS. Од тада ради све без проблема.
Можда ти помогне.

Trenutno koristim sve najnovije drajvere, i za graficku i za tv karticu i najnoviju verziju aplikacije pvr2 a isprobao sam sve moguce drajvere koje sam uspeo da pronadjem i izvrteo sve moguce kombinacije i jednostavno problem ostaje. U principu kartica je totalno razocarenje posle TV USB II Deluxe koja je pod win XP radila perfektno. Stvarno ne razumem politiku leadteka u vezi drajvera i podrske starijih kartica za novije sisteme, kada bih uspeo da je instaliram u Visti ne bih je nikada menjao. Takodje i ova aplikacija pvr2 je totalni fijasko kada se uporedi sa starijom verzijom pvr.

Е сад ни ја не знам шта да радим да купујем или не :S:. Понуда је јадна, било преко усб-а, било преко картица (PCMCIA/Express).

I meni se desava isti problem sa zvukom.Gubi se odjedanput i onda se javlja posle restartovanja aplikacije.Imam Win XP.Jel bi neko znao kako bi mogo da resim ovaj problem.Unapred hvala svima

Nazad
Vrh Dno