Šta je novo?

WinFast PalmTop TV

Devet1

Slavan
Učlanjen(a)
25.12.2006
Poena
319
Dali ima neko ovu kartu na Lap Topu?
Ako ima molim da mi prenese iskustava sa zvukom...
Dali i zvuk i slika idu sa USBa? Ili ima dodatni jack za line in?

Prilozi

• palmtoptv-c.jpg
    palmtoptv-c.jpg
    29.3 KB · Pregleda: 59
Koliko vidim sa slike ne postoji nikakav audio out preko kog bi isao zvuk odvojeno od slike sto me dovodi do zakljucka da i audio i video signal mora da ide samo preko usb-a. Nemam ovaj tuner mada sam ga vidjao u radu, kod mene na WinFast TV USB II Deluxe audio i video signal ide preko usb-a mada postoji i poseban audio out preko koga takodje ide audio signal (s tim da u visti nikako nisam uspeo da podesim da mi zvuk ide preko usb-a kao sto je slucaj sa XP SP2)
P.S. Koliko se secam skoro si bese trazio i kupio ovu WinFast TV USB II Deluxe.

Poslednja izmena:
Koliko vidim sa slike ne postoji nikakav audio out preko kog bi isao zvuk odvojeno od slike sto me dovodi do zakljucka da i audio i video signal mora da ide samo preko usb-a. Nemam ovaj tuner mada sam ga vidjao u radu, kod mene na WinFast TV USB II Deluxe audio i video signal ide preko usb-a mada postoji i poseban audio out preko koga takodje ide audio signal (s tim da u visti nikako nisam uspeo da podesim da mi zvuk ide preko usb-a kao sto je slucaj sa XP SP2)
P.S. Koliko se secam skoro si bese trazio i kupio ovu WinFast TV USB II Deluxe.

e Jesam i ,muku mucim sa zvukom i lap topom, dali ti imas Lap top?
Bas bi mi bile korisne neke informacije,kazes da ti zvuk takodje ide preko USBa? ovo su neki novi momenti...prosvetli me:wave:

Svi koji imaju Leadtek winfast TVUSBII Deluxe i lap top!

Svi koji imaju Leadtek winfast TVUSBII Deluxe ! + Lap TOP
Molim savete tutoriale i bilo kakve korisne informacije jer vec ocajavam...
Kao prvo zvuk nikako da namestim mislim postoji ima ga ali ne prilikom capturinga (koji mi je i najbitniji!) nego iz line outa sa tv karte ...A posto nemam line in na lap topu nikako neznam kako da sinhronizujem ovo!!!
Neverovatno,karta je super zaista nemam nikakvu zamerku,ali sam izgleda ja malo :wall: pa nemogu da je provalim!?
OK donekle sam se privremeno i pomirio dok nenadjem resenje sto nemam zvuk ali kada je slika pocela da se zamrzava i da se blokira komp,tek restart pomaze!? I svaki put tako u njegovom standardnom PVR softweru prikljucim Composite sa VHS kamere i zvuk sa kamere u kartu stavim na MPEG II cak i na normal podesavanja najmizernija i opet krene (naravno bez zvuka!?) da se usporava pa sece i na kraju totalno prsne...i nikakav end task ne pomaze totalno se upuca XPsp2 da samo restart pomaze....
Menjao sam drajvere evo sada cu i win da reinstaliram...vec neznam sta vise...

U ocaju mi je palo napamet da bi mi Palm top (leadtek takodje) mozda bolje posluzio...pa sam cak razmisljao da je menjam,ali kontam da je to ipak malo losiji model od deluxa...nije mi jasno sta nestima...
Moje primarne namere sa karticom su Analogni capturing sa VHS i Mini DV camerica kucne radinosti...

Zaista bi cenio sve vase informacije ako imate iskustva sa ovom kartom ili slicnom vec padam u iskusenje da je prodam ni krivu ni duznu...(uverio sam se da je ispravna!) ali konekcija je smaranje...

Racunar koji posedujem je HP 6720s Core2DUO @ 1600mhz; 2GB Ram; 120GB Hitachi mislim da bi hardwersku zahtevnost iskuljucio kao problem ako se slazete samnom...

Poslednja izmena:
Meni je doticna kartica radila na HP nx 7400 @c2dT5500 a zatim na dell-u latitude D630 @c2dT7700, zvuk je radio jedino kada drajver i aplikaciju instaliram sa diska koji ide uz karticu, kada sam probao sa neta da skinem aplikaciju i drajver zvuk sam jedino dobijao preko audio out-a tj. snimanje programa je bilo bez zvuka osim ako zvuk nije sniman sa tog audio out-a.

Vrh Dno