Svi koji imaju Leadtek winfast TVUSBII Deluxe i lap top!
Svi koji imaju Leadtek winfast TVUSBII Deluxe ! + Lap TOP
Molim savete tutoriale i bilo kakve korisne informacije jer vec ocajavam...
Kao prvo zvuk nikako da namestim mislim postoji ima ga ali ne prilikom capturinga (koji mi je i najbitniji!) nego iz line outa sa tv karte ...A posto nemam line in na lap topu nikako neznam kako da sinhronizujem ovo!!!
Neverovatno,karta je super zaista nemam nikakvu zamerku,ali sam izgleda ja malo :wall: pa nemogu da je provalim!?
OK donekle sam se privremeno i pomirio dok nenadjem resenje sto nemam zvuk ali kada je slika pocela da se zamrzava i da se blokira komp,tek restart pomaze!? I svaki put tako u njegovom standardnom PVR softweru prikljucim Composite sa VHS kamere i zvuk sa kamere u kartu stavim na MPEG II cak i na normal podesavanja najmizernija i opet krene (naravno bez zvuka!?) da se usporava pa sece i na kraju totalno prsne...i nikakav end task ne pomaze totalno se upuca XPsp2 da samo restart pomaze....
Menjao sam drajvere evo sada cu i win da reinstaliram...vec neznam sta vise...
U ocaju mi je palo napamet da bi mi Palm top (leadtek takodje) mozda bolje posluzio...pa sam cak razmisljao da je menjam,ali kontam da je to ipak malo losiji model od deluxa...nije mi jasno sta nestima...
Moje primarne namere sa karticom su Analogni capturing sa VHS i Mini DV camerica kucne radinosti...
Zaista bi cenio sve vase informacije ako imate iskustva sa ovom kartom ili slicnom vec padam u iskusenje da je prodam ni krivu ni duznu...(uverio sam se da je ispravna!) ali konekcija je smaranje...
Racunar koji posedujem je
HP 6720s Core2DUO @ 1600mhz; 2GB Ram; 120GB Hitachi mislim da bi hardwersku zahtevnost iskuljucio kao problem ako se slazete samnom...