Šta je novo?

WinFast Expert kartica RCConfig

Packy

Slavan
Učlanjen(a)
30.06.2008
Poena
360
Prijatno iznenadjenje za sve one koji imaju WinFast TV2000 XP Expert! Novi PVR apdejt uvodi RConfig za laku manipulaciju daljinskim prema svojoj volji, što znači da od sada bez dodatnih komplikovanih programa sa daljinskim mozete kontrolisati svoje omiljene plejere. Recimo KMPlayer za video, foobar2000 za audio itd... a da pritom ne gubite najkoriscenije funkcije PVR.a. Svaka cast!

Uploaded with ImageShack.us

jel ti posle update-a radi lepo na Win7? Kod mene se posle update-a pokoci.

Je l' može neki link ili nešto? Ne uspevam da pronađem tu najnoviju verziju PVR-a na leadtekovom sajtu.

Samo odradiš update, ne treba da skidaš ponovo PVR.
Samo ne znam kako se ubacuje recimo KMplayer ili neki drugi prog koji nije na spisku

Samo odradiš update, ne treba da skidaš ponovo PVR.
Samo ne znam kako se ubacuje recimo KMplayer ili neki drugi prog koji nije na spisku

Ručno. Osnovne funkcije kao Play Stop Pause, Next track, volume rade. Ako hoćeš još neke, recimo, kontrast, resolution itd, pronađeš hotkey koji KMplayer koristi i editujes software na daljincu sa dugmicem koji na PVR ne koristis cesto ili uopste. A ima ih dosta. I po tom principu rade i svi ostali plejeri koji imaju hotkey-e, a jos bolje ako mogu da se edituju. Odlicna stvar je sto podrzava i pokretanje programa. Recimo ja sada s njim kontrolisem PVR, KMPlayer, foobar2000 i DVBViewer.

OK hvala, nisam pošteno ni probao, jer sam ga update-ovao otvorio, pogledao levo spisak programa i video da nema KM, ako rade osnovne funkcije više mi i ne treba play/pause mi je dovoljno, za sada.

Koji PVR ste imali instaliran? Meni PVR2 bolje radi, zato sam njega instalirao, ali nakon update-a nista se ne desava (menja). Da li ovo vazi samo za Winfast PVR? :trust:

Ja ne uspevam nikako da uradim update...
Onaj LiveUpdate zaglavi i samo stoji tako dok ga ne ubijem.

Meni je upravo završio update, samo je trebalo da ga pustim dovoljno dugo.
Za to vreme ne daje nikakve znake života, pa sam mislio da ne radi.

Vrh Dno