Šta je novo?

WinFast 2000 expert problem, poludeh!

• Začetnik teme Začetnik teme MR.BIG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

MR.BIG

Slavan
Učlanjen(a)
23.12.2004
Poena
350
Dakle pomenuta kartica je lepo radila ali sada se desava to da kada snimam nesto sa VHSa jednostavno na snimljenom materijalu posle odredjenog vremena nestane nema tona, uopste! Sinoc sam izvadio karticu ocistio je , promenio joj mesto na ploci, vratio , reinstalirao drajvere i rekoh sada ce da bude dobro! I bilo je , jednu VHS kasetu sam uspeo da prebacim bez problema, ali ova sa ovom drugom isti stari problem, od pola ili tu negde nema tona uopste! Imate li neki savet, jel imao neko takav problem? POMOC!!!

Postoji neko nepisano pravilo da TV kartice slabo trpe overklokovane ploce odnosno ubrzanu magistralu. Moze to da bude problem ali i ne mora. Ako je overklokovana stavi je na default seting pa probaj.
Druze kad kod sam imao problem sa zvukom uglavnom su bili drajveri. Posto je moj Expert mator koristim njegove drajvere a aplikaciju od novijeg Experta. To mu nekako dodje kao dobitna kombinacija. Napisi sta ti u device manager pise za zvuk ( drajveri ) za Expert karticu. Bas me zanima da li su nam nazivi drajvera isti???
Pozdrav 🙂

Nazad
Vrh Dno