Šta je novo?

Windows7 x64 i titlovi

pTomic

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
31.01.2002
Poena
660
Vise nisu problem titlovi, koliko namestanje istih.
Vecina nas, pretpostavljam, koristi Subtitle Workshop za namestanje titlova.
Meni se javlja problem.

1.) nije instaliran nijedan kodek. Ima ton, nema sliku u preview prozoru.
2.) instaliram win7codecs od shark007 i onda mi SW puca kad ucitam video, ali zato i WMP i MC pustaju sve sa titlovima.

I sta sad ?
Videcu da probam K-lite, mislim da sam video neki za x64...

WinXP SP3 mode daje isti rezultat. :(

Nе kapiram zašto instalirate te pakete kodeka, kad samo najsvežiji XviD bude dovoljan za 95% sadržaja i koristite MPC, a za ostatak uzmete plejer koji ima interne kodeke npr. VLC ili KMplayer. Nemam ni DivX, ni FFDShow, ni CoreCodec, samo XviD 1.2.2 i nema problema.

Proban i K-lite x64 i mutjak...
Kao i da nema nikakvog kodeka... :(

Nе kapiram zašto instalirate te pakete kodeka, kad samo najsvežiji XviD bude dovoljan za 95% sadržaja i koristite MPC, a za ostatak uzmete plejer koji ima interne kodeke npr. VLC ili KMplayer. Nemam ni DivX, ni FFDShow, ni CoreCodec, samo XviD 1.2.2 i nema problema.

Poenta je u Subtitle Workshop-u...

Poslednja izmena:
Neće ni kod mene da se pojavi slika u subtitle workshopu pa zato pratim preko kmplayera i zapamtim poziciju prevoda.

Treba vam K-Lite "obicni" ne x64. Prilikom instaliranja K-Lite cekirati Enable processing of raw video i Force RGB32 output.

Dovoljan je ffdshow, subtitleworkshop i nist drugo, samo u podesavanjima ffdshow-a, video configuration/codecs/spustite skroz do dna codeca, i tu je raw video umesto lib ili disable pod codec stavite all suported i sve ce raditi :)

Dovoljan je ffdshow, subtitleworkshop i nist drugo, samo u podesavanjima ffdshow-a, video configuration/codecs/spustite skroz do dna codeca, i tu je raw video umesto lib ili disable pod codec stavite all suported i sve ce raditi :)

hm...
Ali onda nema titlova u MC-u ?
Dosadasnje testiranje je dovelo do sledeceg rezultata:
Kad hocu da sredjujem titl moram da unregister vsfilter, ali onda moram da ga registrujem kad hocu da imam titlove u MC-u..

Vise sam se pogubio od silnih pokusaja.
Napisao sam mail shark007, pa cemo da vidimo da li ce on moci nesto da uradi...

Ne kapiram te, sta ti je MC? mislis na MPC (Media Player Classic) ?
Kod mene po ovoj postavci gore sve radi. I editovanje titlova i titlovi u MPC, VLC, u svemu sto ima podrsku za titlove.

Mislim na Media Centar.
Inace sto se tice VLC-a tu sam imao problem da su mi se umesto slova sa kvacicama pojavljijvali kvadratici, i pored East Europe opcije...

Ako sam dobro razumeo, ti instaliras x64 kodeke, a koristis x86 aplikaciju (Subtitle Workshop). Tako nece bas da ide :) Trebaju ti x86 kodeci. Znaci instaliraj x86 verziju win7codecs ili K-Lite i onda probaj ;)

u cemu je fazon sa prevodom u Win 7? Koristio sam K kodec pack i na XP ali film i prevod moraju da se zovu isto,tako kada pokrenem MPC on sam pokrene VOB sub koji titluje,medjutim nece da radi na Win 7 :(

Vrh Dno