Šta je novo?

Windows7 + SAGEM Fast 800 modem driver

dzejdzej

Slavan
Učlanjen(a)
24.09.2008
Poena
320
Instalirao sam Windows 7 Ultimate 32 na Acer Travelmate 6592g laptopu.
Imam problem da ne prepoznaje Sagem fast 800 modem. Znaci instaliram drajvere,
kada ga povezem na USB, sijalica za power se ukljuci na trenutak i onda se ugasi.
Jel zna neko kako da resim ovaj problem??

Ne znam da li je tvoj problem rešiv, ali moj sličan problem nije bio - doduše Vista je bila u pitanju.

Epilog - od provajdera sam dobio drugi ADSL modem, koji je u stvari bio ruter, a ja mnogo srećniji. Probaj da na taj argument od provajdera izvučeš ruter, još ako izvučeš WiFi - bombonica.

Meni je na Visti sve bilo OK...
A kazi mi, jel komplikovano podeavanje rutera i otvaranje portova za torente?

Poslednja izmena:
I ja sam pokusao da instaliram drajvere za ovaj modem na Windows 7 ali nije moglo,cak mi je i pokazivao BSOD.Zvao sam tehnicku podrsku provajdera i odmah su mi preporucili da zamenim modem i dali su mi TP-Link jednoportni ruter koji radi sasvim fino.Moja preporuka ti je da trazis da ti zamene modem,jer mi je receno da masovno vracaju Sagem-e upravo zbog problema sa Windows 7.

I ja sam pokusao da instaliram drajvere za ovaj modem na Windows 7 ali nije moglo,cak mi je i pokazivao BSOD.Zvao sam tehnicku podrsku provajdera i odmah su mi preporucili da zamenim modem i dali su mi TP-Link jednoportni ruter koji radi sasvim fino.Moja preporuka ti je da trazis da ti zamene modem,jer mi je receno da masovno vracaju Sagem-e upravo zbog problema sa Windows 7.

ja (da kucnem u drvo) nemam takvih problema.Bez problema sam sa vista drajveriama sredio modem,jedino,ako imas tehnickih problema.

Najbolje je da trazis da ti daju neki modem sa Lan prikljuckom ili jos bolje ako mozes ruter da dobijes...resices sve probleme sa drajverima,a i ukoliko budes hteo neki Linux da postavis neces imati problema nikad:):)

Obično su ruteri sa LAN priključkom kvalitetniji, od običnih USB modema, tj. mogu da svare više konekcija u isto vreme, što je veoma zgodno za p2p.

Nazad
Vrh Dno