Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Da li postoji verzija Win-a SP2 ali bootabilna sa flesha posto na drugom racunaru nemam DVD-ROM jedinicu pa me zanima da li postoji takva vrsta solucije ili sam osudjen da bootujem Win XP sa DVD-a???
Ja imam xp sp2 na obicnom cd-u ne znam zasto ti treba dvd za tu akciju ali dobro..
U svakom slucaju postoji nacin da se instalira xp sa usb-a ako je to ono sto hoces..
Imas program koji se zove : USB_MultiBoot_10.cmd - Install XP from USB
Evo ti link da vidis sta sve radi..radi i sa vistom i drugim zanimacijama.
Nije nesto tesko,na dva mesta je da se zamislis ali opet poprilicno lako..
Pa ako te nesto interesuje ili ti nije jasno pitaj..naravno ako je ovo ono sto te interesuje.
Poz
Ma imam i ja instalaciju na CD-u 🙂
Medjutim na drugom racunaru nemam optiku jer jos nisam uzeo nista a mrzi me da skidam s drugog kompa DVD rezac..... Kad bih ti pokazao kakav imam sto za komp sve bi ti bilo jasno 🙂
Zato sam mislio ako postoji neka opcija da se instalira sa USB-a dosta bi mi pomogla 🙂
Hvala na odgovoru!
Aaaa tamo nema uopste optika,nisam te razumeo,sry.Ako je tako onda moze da se instalira sa flesha.Ja sam instalirao na moj netbook.Samo pregledaj link koji sam ostavio a ako nesto nije jasno ili zaglavis negde,vichi...
Poz