Šta je novo?

Windows XP i rezanje medija

DukeLander

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
03.11.2008
Poena
1,205
Nedavno stavio novi XP i danas mi se pojavio čudan problem.
Bilo šta da režem na oko 17% rezanja izbaci grešku.
Prvo sam pomislio da je rezač,ali pošto imam dual OS prebacim se na Win7,probam i tamo perfekt radi rezanje.Vratim se nazad na XP izbacuje gresku.
Neki savet,mišljenje gde da tražim grešku ili makar šta bi moglo biti?

hvala unapred

Zaboravih reći da sam pokušao sa više programa za rezanje i uvek ista greška na otprilike istom mestu bilo šta da režem...

Poslednja izmena:
Brzina rezanja?
Koji program koristiš?

Probao sa Nero,Ones,MagisISO,brzina rezanja nebitna,od najmanje do najveće izbacje grešku

Koji rezac je u pitanju, ja sam imao NEC koji nije hteo da reze pod Windowsom XP, a pod Vistom i sedmicom radi bez problema. Prijavljivao mi je "Power calibration error".

Poslednja izmena:
Probaj ImgBurn, ali pre toga instaliraj Adaptec ASPI, u opcijama prebaci na njega.
http://www.adaptec.com/en-US/speed/software_pc/aspi/aspi32_exe.htm
Taj jos nisam probao,videcu veceras,tnx za info

Koji rezac je u pitanju, ja sam imao NEC koji nije hteo da reze pod Windowsom XP, a pod Vistom i sedmicom radi bez problema. Prijavljivao mi je "Power calibration error".

Imao sam i ja taj (da izvines) shugavi NEC koji je zvekno,uzeo Samsunga N222 mislim i nisam imao problema sa njim.

Nije mi jasno sta je jer je ista verzija XP-a (citaj isti cd) ponovo instalirana,hardver se nije menjao,tako da koliko vidim jedino mi preostaje da probam Garsonov predlog

A koji Antivirus program koristis? Meni je Kaspersky zadao toliko jada da je to strasno :) Cini mi se da sam celo pakovanje potrosio dok nisam utvrdio da je u njemu problem.

Evo najzad sam se nakanio da zbrisem oba sistema (bilo je vreme) i posle friske instalacije XP-a sve savrseno radi...

Od antivirusa sam imao NOD koji sam odavno uninstall,tako da on nije bio krivac...nesto puklo,sad namesteno,idemo dalje :)

Vrh Dno