Pa niko ne zna da li je tebi NOD32 legalan ili ne, ali ovaj XP nije izdat od strane MS, samim tim moze da postoji samo jedna (piratska) verzija. Ja mislim da ova tema nece zaziveti![]()
Inace radi se o nabudzenom XP, sa gomilom preinstaliranih programa i dzidzabidzama...
Ja imam na rachunaru Xp gold edition 2006 il tako neshto,vishe se ni ne sjecam kako se tacno zove,u suhtini ti je to isto.Taj nijesam vidio i imao prilike da probam,ali ako je na ovaj fazon nemoj se truditi puno ako vec imas Xp,mislim da ces samo izgubiti vrijeme.Da li je neko Isprobao Windows Xp Black Edition 2007??? I kakvi su utisci o njemu?
:crash: :wall:
... moze li nekako da se bira sta da se instalira sta ne, jer koji ce mi patak dobar deo ovih programa.....
Eeee, to ne mozeeeee. Ima da izgines dok pootresas sve ono sto ti ne treba![]()
Doduse, ima i onih DVD, cak i CD, izdanja koja pruzaju mogucnost da se ponesto od ponudjenog izostavi iz instalacije, ali na zalost, izbor toga u ponudi je uglavnom takav da je najbolje izostaviti sve :d
Mislim da nisi u pravu. Koliko vidim, po slikama po netu, postoji mogucnost izbora programa koji se instaliraju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari