Šta je novo?

Windows update problem

The pocetnik

Čuven
Učlanjen(a)
05.12.2000
Poena
649
Danas sam pokusao win update i prilikom skidanja update-a KB913446 internet je na kratko pukao i taj update nije skinuo kako treba i sada nikako ne mogu da ga instaliram.Kada restartujem racunar on pokusa da kao ponovo skine update i uvek na istom mestu kaze failed.Meni se cini da sam windows pokusava da raspakuje deo fajla koji je skinuo i posto sam fajl nije kompletiran ne mogu se kreirati direktorijumi i fajlovi pomenuti u ovom logu:

C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download\S-1-5-18\438592bd0a35d9254fb9860cffa394f2\update\update.exe (version 6.2.29.0)

...

5.546: ref tag c:\windows\system32\sp4.cab does not exist
5.562: ref tag c:\windows\system32\sp3.cab does not exist
5.562: ref tag c:\windows\system32\sp2.cab does not exist
5.562: ref tag c:\windows\system32\sp1.cab does not exist
5.562: ref tag c:\windows\system32\driver.cab does not exist
5.562: ref tag c:\windows\system32\fp40ext.cab does not exist
5.562: ref tag c:\windows\system32\fp40ext1.cab does not exist
5.562: ref tag c:\windows\system32\wms4.cab does not exist
5.562: ref tag c:\windows\system32\wms41.cab does not exist
5.562: ref tag c:\windows\system32\ims.cab does not exist
5.562: ref tag c:\windows\system32\ims1.cab does not exist
5.578: ref tag c:\windows\system32\ins.cab does not exist
5.578: ref tag c:\windows\system32\ins1.cab does not exist

...

6.953: [dumpDownloadTask] Update.exe posting request file to download a total of 37104 bytes (37104 bytes in patches and 0 bytes in fallbacks)
6.953: dumpDownloadTask returned 0xf200 (more files to download)
7.062: KB913446 installation did not complete.
7.062: Update.exe extended error code = 0xf200

Znaci pitanje je gde da nadjem ovaj fajl pa da ga obrisem da bi win update odradio sam update kako valja.Trazio sam po celom win direktorijumu, cak i fajlove sa velicinom navednom u logu, ali ne mogu da nadjem gde se to nalazi.Gledao sam i ove gorenavedene direktorijume, ali su vecina njih ili prazni ili nemaju to sto ja trazim...

Ili da li postoji neka fora ili nesto slicno da sam update fajl skinem i da pokrenem proces update-a?

Poslednja izmena:
Jao i meni se to desilo jednom kada sam instalirao win, i poshto mi se zaglupelo to sa updateom, uzeo i reinstalirao ispochetka ceo win...
Znam da te mrzi, i da ti je to zadnja opcija, pa zato probaj da prelistash u sistem restore koje pointe imash, trebalo bi da nadjesh neki od ranije - pre te instalacije update-a, pa povrati sistem na to stanje... Samo ako si od tog restore pointa pa do sada neke nove programe u medjuvremenu instalirao, uninstaliraj ih sve prvo pa onda odradi restore...
Znachi to shto hocesh da obrishesh, najbolje je da ti sistem restore sam odradi... On ce sigurno obrisati sve shto tada nije bilo...

@DjoleNS: To je ipak malo radikalno resenje(mislim na samu reinstalaciju).Sto se tice system restore-a to bi moglo da pomogne, ali vec mi je pomoglo ono sto je galeon rekao.I ja bih ovo nasao, sto je on napomenuo, ali sam umesto da unesem kb913446 u ms download umesto na glavnoj strani ms-a i tamo mi nije izbacio ono sto mi je trebalo.

Zato se galeonu zahvaljujem na odgovoru koji mi je pomogao.

Moraću da menjam nick. Ovo je već drugi put za dve nedelje da me neko "prekrsti". 🙂

Nazad
Vrh Dno