Šta je novo?

\windows\system32\config\system - pomoc

trikosm

Slavan
Učlanjen(a)
17.12.2006
Poena
319
Imam sledeci problem kad upalim racunar pojavljuje mi se sledeca greska:
\windows\system32\config\system
:wall:
Da li postoji nacin da dignem sistem a da ne moram ponovo da ga instaliram.? U pitanju je XP OS.

Bas pre neki dan sam imao ovaj problem na jednom racunaru. Uzrok je corrupt registry. Resio sam na sledeci nacin:

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;307545

Skroluj dole do Manual steps i isprati sva 4 do kraja. Potrebno je malo gimnastike oko tumbanja tih 5 fajlova vamo-tamo, ali je savrseno vratilo sistem u stanje pre katastrofe. :d

Na jednom racunaru (AMD SocketA) svaki dan se "zaledi" tj. ukoci, restartuje sam i izbaci istu gresku.
Prepravljao sam kako je navedeno na Mikrosoftovom sajtu, ali ne mogu to raditi svaki dan!

Do cega moze biti- Hard Disk, MB, Procesor, napajanje...
Ovo nema smisla, znaci OS ne moze raditi duze od 2-3 sata pa se zapuca i javi gresku gore navedenu.
Instalirao sam 2-3 puta sa razlicitim instalacijama XP-a
HELP...

Može čak da bude i do BIOS-a i neke njegove nekompatibilnosti - ja sam imao slučaj (baš na ovom PC-ju) gdje se slično dešavalo (radi OK par dana i onda se desi problem), i update BIOS-a je riješio problem.

Može čak da bude i do BIOS-a i neke njegove nekompatibilnosti - ja sam imao slučaj (baš na ovom PC-ju) gdje se slično dešavalo (radi OK par dana i onda se desi problem), i update BIOS-a je riješio problem.

Nazalost nije do BIOS-a.
A jos ne znam do cega, testirao sam skoro sve.
A sve se pojavilo otkako sam ubacio PCI mreznu karticu.
U pitanju je Socket A sa nekim sempronom.

Nazad
Vrh Dno