Šta je novo?

windows poludio

zelmil83

Cenjen
Učlanjen(a)
24.03.2012
Poena
154
pozdrav,imam problem prije mjesec dana instalirao xp nasao na internetu wpa fix validation paket znaci izmijenim kljuc na mom racunaru i prodje validaciju znaci sve super radi savrseno,medjutim kad sam instalirao neke malo vise stvari neki 20ak klijenata za online poker odjednom jedno jutro nema jedva se dize sistem i stalno pri pokretanju radi disk check onaj plavi ekran,usporio nenormalno svi folderi pise prazni ne otvara ni browser otisao u pm,inace moj laptop ima pentium 4 radi na 2.4,, 512mb ddr1, 40 hard disk,sumnjam malo je memorije jer oduvijek se pomalo kilao,pomozite mi ako neko zna sad samo radi pod ubuntu 10.4 verzija a windows i kad sam instalirao opet skoro isto,dal moyda s****m sto nakon instalacije uradim autoclean registri baze sa reg seeker oznacim sve tamo i ciscenje,sumnjam da su me provalili pa me sad blokiraju stoka bezobrzna,sta da radim braco i sestre... od yastite koristim securitz essentials od microsofta

Poslednja izmena:
Po tvojoj prici tebi je utrcao neki viruscic u windows. Instaliraj neki AV, ali pre toga uradi svezu instalaciju windowsa.
Poz

Nazad
Vrh Dno