Šta je novo?

Windows Phone i Nokia Maps 2.5

vladimir.l

Cenjen
Učlanjen(a)
01.08.2011
Poena
159
Naišao sam na ovu vest skoro. Nije da sam nešto iznenađen. Više me čudi odakle Izrael u istoj priči.

PS

Da se ne mučite klikom na link ovo je tekst:

Nokia only released version 2.0 of its Maps app for Windows Phone in June, but it appears the company is pushing ahead with a new 2.5 update. WP7forum reports that Nokia Maps 2.5 will include a route planner feature and Groupon integration. The site has screenshots of the new app in action to back up its claims and Groupon integration matches an exclusive partnership that the two companies announced in May.

Nokia Maps 2.5 is said to be on its way to the Windows Phone Marketplace soon, with distribution targeted worldwide with the exception of Israel and Serbia.

U nekoj drugoj temi sam i rekao da ce uskoro biti aktivne mape za Srbiju. Kada tacno jos se nezna..
Svakako, mislim da ce svaki user biti prijatno iznenadjen kolicinom detalja na istoj... mislim da se ovo samo odnosi da grupon nece biti aktivan u srbiji, dok ce ostale stvari biti omogucene....

pozdrav..

Zanimljivo je da je to "uskoro" jako rastegljiv pojam. Takvim argumentima bi moglo da se kaze kako ce uskoro Nokia imati svega dva korisnika svojih mobilnih telefona, i oba imaju mapu Srbije; podrska za 'Groupon' ce uskoro biti moguca za oba korisnika. :whip:
Ne mogu a da se ne nasalim: Da li mislis da je tvoj potpis na forumu apsolutno pozeljan da se nadje u CV-u prilikom zaposljavanja u Nokii?

(Nista licno, ovo sto kritikujem ide na racun Nokie)

To, "uskoro mape Srbije na Nokiji" traje već jako dugo.

Nokia koristi Navteq mape (jer je Nokia vlasnik Navteq-a) a ista baza mapa se vrti i na Garminu i na iGo, i na brojnim fabričkim navigacijama po motorniim vozilima. Praktično, svi navigacioni uređaji na beli svet imaju neku opciju da koriste Navteq bazu mapa prilagođenu za određeni uređaj. S' tim da za iGo i Garmin postoje mape Srbije i drugih proizvođača, a za Nokiju (i ostale) ima samo Navteq. E sad, Navteq mapa Srbije je već duže vreme dostupna i za Garmin i za iGo platformu, a zašto nije za Nokiu, ***m li ga.... biće, uskoro....

ducka, ne znam sta da ti kazem za salu, osim da vec stvarno radim u Nokiji... :)

Upravo. Svaka cast tebi, a oni (kompanija) i jesu tu gde treba na lestvici zahvaljujuci takvim razmisljanjima.

Vrh Dno