Šta je novo?

Windows Phone 8 Kontakti

shanac

Cenjen
Učlanjen(a)
14.10.2011
Poena
169
Pomoc drugari.. Kupio sam Nokiu Lumiu 625, sa Windowsom.
e sad ne mogu nikako da sinhronizujem kontakte sa androida na windows..
tj koristio sam transfer my data aplikaciju za sinhronizaciju preko blututa i sve je ok sinhronizovalo. kontakte i kalendar.
e sad u kalendaru mi pisu eventi ali kad udjem u people pa u imenik nema nista.. samo sa fejsa i twitera i to je to.. kad kliknem da importujem sa SIM-a pokazuje mi da vec imam na telefonu kontakte i njih ne mogu da selektujem. sta da radim da resim ovo.. majem se vec 3 sata samo sa ovim.

Poslednja izmena:
Ubacis taj gmail acc u svoj novi telefon i u opcijama imas da cekiras da li zelis da sinhronizujes kontakte kalendar...

Mora da poveze, nesto nisi dobro uradio. Sve je lepo radilo I na WindowsPhone 7, isto tako normalno radi I na WP8. Znaci napravis google acc I sinhronizujes sa svog gmail naloga kontakte. Relacija gmail nalog - WP8 telefon. Ovde je android I BT suvisan.

guglao sam i guglao....
Google discontinued ActiveSync for Gmail to all WP owners. You maybe able to setup a gmail sync manually with IMAP. But you still won't be able to sync contacts and calendars. The default of Windows phone will automatically set it up using ActiveSync.

settings-system-email+accounts-google(Attention requred)....Update your account info for imap.gmail.com:993:1 and tap save..

pa da, kada koristiš 2 step, te šifre koristiš.

zna li neko kako da kopiram kontakte sa hotmail-a na gmail nalog preko racunara :D

Vrh Dno