Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

neogeo

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
10.08.2002
Poena
770
Pokrećem novu temu o WP8 modelima mobilnih uopšteno pa ajmo svi ovde da iznosimo opaske i dr. wzano za WP8.
Što bi rekli stari Rimljani: ALEA IACTA EST!

Zamolio bih nekog Moderatora koji ovo pročita, da iz teme vezane za Samsung Ativ S odseče uopštene stvari, a vezane za WP8 platformu, i da ih prebaci vamo.

thx

Poslednja izmena:
Može li mi neko pomoći da na WP8 namestim SMS i IM notifikaciju koju ja hoću umesto onih predefinisanih???
Ringtone sam namestio očas posla :).

E, ***.
Sd si me zahebo žešće :d.
Ozbiljan sam vrlo.

Ja samo ne mogu da verujem da još uvek nisu stavili profile u WP 8, a ono furaju se da su poslovno orjentisani - pa i najjeftiniji telefoni od 3000din imaju to
Ne znam kakva je situacija na WP 8, ali na WP 7 video sadržaj može da se prebaci na telefon samo ako je u 3gp, wmv i još nekim formatima - najobičniji avi fajl Zune ne prepoznaje, nego mora prvo da se konvertuje u neki od pomenutih formata, ajde makar da postoje 3rd party multimedija playeri, nego nema ni toga, zaista žalosno - na svu sreću, sa audio fajlovima je situacija bolja jer telefon "čita" mp3, wma i aac formate po defaultu

Poslednja izmena:
Ja ne zanm sta ljudima nije jasno oko WP8. Zna mu se se svrha i kome je namenjen.

Meni je malo dosadno da svako malo neko kupi WP fon a onda postavi pitanje kako custom ring, notification i ostalo...

Treba valjda prvo procitati sta sistem nudi krajnjem korisniku.

Uostalom, na bench forumu ima mozda 20 ljudi koji furaju isti. Android i matori Symbian nebrojeno puta vise.

Bolji izvor informacija od M$-a je xda, tamo sta ima, ni u M$ nema. Ako moze ringtone, neko je na xda to napravio.

Hbg

e ljudi koja je dobra aplikacija da pratim ovaj forum za wp8 a da se ne placa ? :D

Samo polako, biće, biće.
Ja ne žurim.

Skoro svi korisnici WP8 telefona (njih 44K+) je glasalo za taj feature.. mozda se smiluju.

Trenutno sam svež sa Win Phoneom, pa jedno možda glupo pitanje:

Kako se proverava stanje na računu? Tj. kako se kucaju USSD kodovi?
Konkretno me zanima gde da ukucam čuveno *797# za proveru stanja kod MTS-a. :)

Naravno, pitanje bilo ekstremno glupo. U običnom pozivu se kuca kao i kod dumbphone-ova. :D

e ja da dodam za ringtone :D
malo sam cackao i primetio sam da kad prikljucis fon na pc imas folder ringtone i prebacis tu pesmu i onda mozes da je namestis kao ringtone :D
probao sam i radi, msm imao sam je u opcijama da je odaberem kao ringtone :D
za text,im, email i ostalo nema koliko znam :D
wp_ss_20130613_0001[1].png

e ja da dodam za ringtone :D
malo sam cackao i primetio sam da kad prikljucis fon na pc imas folder ringtone i prebacis tu pesmu i onda mozes da je namestis kao ringtone :D
probao sam i radi, msm imao sam je u opcijama da je odaberem kao ringtone :D
za text,im, email i ostalo nema koliko znam :D
Pogledajte prilog 116458
Tako sam i ja namestio a ovoga će biti kada JB WP8 platformu :D

Odlična aplikacija. Baš ono što meni treba na MTS-u gde je prekoračenje megabajta zabranjeno voće. :) Za one koji imaju sporiji net nakon trošenja mesečnog limita (kod VIP-a i Telenora) ovo možda i nije neophodno.

Moram jos jednom da pitam, koji app je bolji za WP, metrotube ili youtube(original)?

Metro!

Ja raspalih dev. acount i sada šibam .XAPove samo tako (koje hoću) na WP8 ;).
Preduslov: WIN8 obavezan!

Ja imam dev account jos od Manga, samo sad ni nemam sta da instaliram, sve sto mi treba vec imam besplatno ili sam kupio, a igrice ne igram na fonu :) Jel jos uvek radi fora sa Maricopa univerzitetom?

Poslednja izmena:
Ja imam dev account jos od Manga, samo sad ni nemam sta da instaliram, sve sto mi treba vec imam besplatno ili sam kupio, a igrice ne igram na fonu :) Jel jos uvek radi fora sa Maricopa univerzitetom?

Siii :d.
Još uvek.

E to nisam ocekivao, mislio sam da su provalili foru odavno :) Taman cu da napravim burazeru, on je nasledio moju Lumiu 800, pa da se izigra malo :)

E to nisam ocekivao, mislio sam da su provalili foru odavno :) Taman cu da napravim burazeru, on je nasledio moju Lumiu 800, pa da se izigra malo :)

Ups.
Ja sams voj nalog zimus otvorio a sada nisam siguran da li je samo Maricopa u putanju.
Poslaću ti linkove kada dođem kući.
Mislim da je to pojednostavljeno.

E super, hvala :) Ja se secam da je bilo cimanje tada kad sam ja otvarao, morao sam da laziram adresu... Posle sam nesto cuo da su provalili ali se nisam cimao posto mi je vec bio otvoren mail, ali izgleda sam pogresno cuo. Sad cu da obnovim gradivo :)

Poslednja izmena:
Moram jos jednom da pitam, koji app je bolji za WP, metrotube ili youtube(original)?

Microsoft je napravio odlicnu YT aplikaciju ali je Google trazio da je povuce, pa je sada u marketu opet aplikacija koja je samo link do mobile sajta. Ja licno koristim Super Tube

Nazad
Vrh Dno