mnoge aplikacije nisu podrzane na win8.1 a sve ih je manje i za win10. na taj tel ne moze win10?
Znam, nego meni ne treba mnogo aplikacija sem tri-cetiri. Imao sam HERE, traker, endomondo i flight rarad 24. Sad ostade samo na HERE
Ako tvoja 630 ima 1gb rama, trebalo bi da moze da se instalira win 10.
Nema, 512 mb. Nisam viđao 630 sa 1 GB ali ok još bolje ako ima
630 ima 512mb imam je i ja u fioci dok 640xl ima win10 ali i moj se gasi cesto i resetuje vrtim muziku sa njega samo bez sim kartice
Uradi mu hard reset, pa vidi da li će posle toga da se sam resetuje.
Probaj da instaliras microsoftov wp8.1 sdk, pa onda imas opciju da instaoiras sa kompjutera (sideload) aplikacije na telefon.
lite verzija - samo ono sto treba za instaliranje programa fajla se zove: WP8.1 SDK Tools Lite Setup Av1.20, a sto su drugi pravili se zove: xap deployer.
Pa onda sa njom probaj da instaliras. Ako i dalje nece, trebas da skines sa nekog drugog izvora, a ne sa appx-a.
U baš ti hvala. Ovo me malo ohrabruje. Sada sam upravo radio hard reset na Nokia 530 koja je stojala u fioci već tri godine i više. Skinem Windows Device Recovery Tool pa sam njime odradio. Bilo je i tu muka, prvo mi PC nije prihvatao instalaciju Windows Device Recovery Tool-a, prikazivao greške, pa sam morao njih da potamanim prvo (uz Tutorijale sa neta) nekako uspeo, i onda Windows Device Recovery Tool je sam skinuo 1,5 GB i instalirao ga na Nokia 530. Neverovatno, mislio sam da je ta N530 totalno izgubljena jer je bagovala sa ekranom do pola i td...ali nije mi se dalo do večeras da je "pročačkam".
Onda ću probati kako si mi napisao, tim programima, pa šta bude. Jer se 8.1 SDK skine na PC i instalira pa da se proba instalacija app-a na fon, a ako neće druga metoda je uz pomoć lite-a ili trećeg xap deployer-? Hbga, dozovli, ne razumem se, ne mogu sada da pogledam na netu dosta samse umorio noćas oko 530, pa mi svaki tvoj odgovor znači. Da znam kuda treba da idem. Ako se 8.1 sdk instalira na PC, imam Win7, jel to znači da moram da instaliram Win 8 pa 8.1 sdk kao nadogradnja? Možda pitam gluposti, ali totalno ne poznajem stvar...
O WIN: Meni su Win fonovi nekako baš pristupačni za rad i nikad mi ne baguju, rade i zimi i leti plusu/minus, apsolutno nikad sa N630 nisam imao probelma. Zato sam nabavio i N640 LTE, na kome imam Win10.
Zašto su "ubili" projekat sad je teško reći, ali bojim se da je neki dogovor između jakih igrača. Da je Majkrosoft želeo samo malo da nagazi sa programerima da odrade alikacije, bogami Androidi i svi drugi bi bili u porblemu. Zamislite sada da imate razvijenu platformu sa win-ovima na nekom play-u za download...mnogi bi prešli na fonove koji ne baguju. Šteta je što nisu nastavili, ali nikad se ne zna, možda se Microsoft i povampiri. Biznis je to.