crystal
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.11.2007
- Poena
- 309
Sinoc se mala beba igrala oko kompa, i izvukla kabl kojim je ukljucen u struju. Mislili smo nista strasno... medjutim, posle par sati... kad smo krenuli da ga upalimo... dobili smo ekan da je doslo do problema, i da odaberem neku od opcija...
SAFE MODE
SAFE MODE WITH COMMAND PROMT...
LAST GOOD CONFIGURATION
START NORMALLY
E sad, kad kliknem last good configuration ili start normally, krene da mi ucitava onaj windows ekran
ali secka... znaci one plave kockice dodju do pola... pa jedva nastave... i tako u nedogled... ostavio sam 10 min. nadajuci da ce polako ucitati do kraja... medjutim nista.
Kad odaberem safe mode pojavi mi se neka lista... sa sys. extenzijama...
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)/windows/system32/drivers/wmllib.sys
i to isto stoji u nedogled....
Moze li neko da mi kaze o cemu se radi?
Virusa, i spajvera sam 101% siguran da nemam, jer dnevno vrshim pretragu, i drzim sistem sigurnim. I ranije se desavalo da npr. komp ostane bez napajanja struje... kad struja nestane, ili pregori osigurac... ali je uvek mogao da se vrati u normalu... medjutim sad... nista... ,)
Molim da mi kazete sta da radim! Tu su mi stotine stranica sudskih dokumenata, bez kojih cu ko zna koliko novca i vremena da izgubim.
Hvala!
SAFE MODE
SAFE MODE WITH COMMAND PROMT...
LAST GOOD CONFIGURATION
START NORMALLY
E sad, kad kliknem last good configuration ili start normally, krene da mi ucitava onaj windows ekran

ali secka... znaci one plave kockice dodju do pola... pa jedva nastave... i tako u nedogled... ostavio sam 10 min. nadajuci da ce polako ucitati do kraja... medjutim nista.
Kad odaberem safe mode pojavi mi se neka lista... sa sys. extenzijama...
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)/windows/system32/drivers/wmllib.sys
i to isto stoji u nedogled....
Moze li neko da mi kaze o cemu se radi?
Virusa, i spajvera sam 101% siguran da nemam, jer dnevno vrshim pretragu, i drzim sistem sigurnim. I ranije se desavalo da npr. komp ostane bez napajanja struje... kad struja nestane, ili pregori osigurac... ali je uvek mogao da se vrati u normalu... medjutim sad... nista... ,)
Molim da mi kazete sta da radim! Tu su mi stotine stranica sudskih dokumenata, bez kojih cu ko zna koliko novca i vremena da izgubim.
Hvala!