Šta je novo?

Windows Mobile 6.5.1

axon

Cenjen
Učlanjen(a)
23.11.2007
Poena
166
Nova verzija za sada jos nije "official" al ko da jeste :) . WM 6.5.1 je ono sto je 6.5 trebao da bude. Interfejs je sad vise finger-friendly, nema vise start dugmeta, sada je tu windows orb u levom donjem delu. Testiram 6.5.1 na diamond-u i za sada sve radi glatko, nema lagovanja i sl...

Prilozi

• Screen01.jpg
    Screen01.jpg
    117.9 KB · Pregleda: 116
  • Screen02.jpg
    Screen02.jpg
    85.9 KB · Pregleda: 102
  • Screen03.jpg
    Screen03.jpg
    64.5 KB · Pregleda: 91
  • Screen04.jpg
    Screen04.jpg
    69.4 KB · Pregleda: 86
Poslednja izmena:
Nova verzija za sada jos nije "official" al ko da jeste :) . WM 6.5.1 je ono sto je 6.5 trebao da bude. Interfejs je sad vise finger-friendly, nema vise start dugmeta, sada je tu windows orb u levom donjem delu. Testiram 6.5.1 na diamond-u i za sada sve radi glatko, nema lagovanja i sl...

Izasao je i WM 6.6 sa ne-znam-kakvim-razlikama u odnosu na 6.5.1..
Build je 23502
A ti veliki dugmici (Start i X) postoje jos i u ranijim build-ovima od 23075 (tvoj)

Orb postoji odavno, video sam u jednom PDA viet romu jos davno, bila je neka interna M$ verzija... Nisam bas siguran da je 6.6 izasao...

Orb postoji odavno, video sam u jednom PDA viet romu jos davno, bila je neka interna M$ verzija... Nisam bas siguran da je 6.6 izasao...
ne znam zvanicnu inf, znam samo da mnogi na XDA taj build 23502 nazivaju 6.6...
Ok, sad kazes Orb postoji odavno a opet u prvom postu kazes da dolazi sa WM 6.5.1 a ja taj isti ORB i uopste finger frendly interfejs koristim vec dugo vremena, ne znam sad tacno od kog 23xxx builda..

Da, i ja imam build 23075.
Gde si nasao taj 6.6 (23502)?
rom za xperiu

Poslednja izmena:
Evo se Microsoft nešto buni oko nekih 6.5.1 ROM-ova na xda developers:

xdatakedown.jpg

izvor: http://wmpoweruser.com/?p=9389

sad kazes Orb postoji odavno a opet u prvom postu kazes da dolazi sa WM 6.5.1 a ja taj isti ORB i uopste finger frendly interfejs koristim vec dugo vremena, ne znam sad tacno od kog 23xxx builda..

Orb je bio u jednoj ranijoj rc wm6.5 (bilo je par pdaviet romova sa orbom) verziji i build ovi posle tog su izgubili orb, i sad ima u 6.5.1...

Vrh Dno