Šta je novo?

Windows messenger i Skype

Perica

Čuven
Učlanjen(a)
11.08.2000
Poena
619
Instalirao sam Windows messenger 2011 i Skype 5.3 u Windows 7. Medjutim, mnogo me nervira sto stoje u statusnoj liniji a ne zatvaraju se u tray-u. Ima li neka mogucnost da se spuste u tray-u pored sata gde im je i mesto kada se ne koriste. Malo slabije se snalazim sa Windows 7 jer ga sada prvi put instaliram a ovo mi nekako smeta jer mi nekako zauzima mesta u statusnoj liniji.

ovako...sto se tice skypa, idi u options->advanced i imas tamo opciju da ti se ne prikazuje u taskbaru(znaci ostaje ti u systrayu)

a sto se tice msn-a, mislim da moras da ides properties pa tamo nadji run in compatibility, biraj vistu ili xp...i to je to

Poslednja izmena:
za skype si mi pomogao, hvala puno, nije mi ovo palo na pamet.
Ali za windows messenger jok, nece. iako sam stavio da radi u kompatabilnosti sa windowsom xp sp3.
Probao i sa Vistom ali nece ni tamo. Odnosno hoce, kada se prijavim ali cim ga jednom otvorim vise ga nevrati u tray-u.

Ispravka, funkcionise i messenger kada nema tipkanja. Postavljena kompatibilnost je Vista.

Poslednja izmena:
hm cudno, kod mene je taj trik upalio, stavio sam vista sp2, restartovo msn skroz, i sad mi msn stoji samo u systray, nema ga u taskbaru

probja opet, ili restartuj komp :S

Ovo mi nije palo na pamet, hvala puno, i mene je nervirao MSN (i sve ostalo...) kad stoji u taskbaru.

Jel zna neko kako se u MSN-u 2011 gasi view togheter opcija kad se unese youtube link ? Mnogo nervira sto odma poveca prozor i sa desne strane iskoci YT klip na kome pise "nemate flash, skinte" odes na taj link i nema nista.

Jel zna neko kako se u MSN-u 2011 gasi view togheter opcija kad se unese youtube link ? Mnogo nervira sto odma poveca prozor i sa desne strane iskoci YT klip na kome pise "nemate flash, skinte" odes na taj link i nema nista.

koliko ja znam, ne moze da se iskljuci ta opcija

edit: ali probaj ovoj patcher, mozda tu ima tweak za to....

http://apatch.org/

Poslednja izmena:
Vrh Dno