Šta je novo?

Windows Media player 10

• Začetnik teme Začetnik teme Goxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
710
Skinuo sam skoro wMP 10 ali se ispostavilo da ne mogu da gledam filmove. Na MS sajtu ne postoje codeci za ovu verziju pa me interesuje jel postoji neki drugi nacina da mu se instaliraju codeci ili da cekam bilija da ih napravi

MA istaliraj najnoviji DVX codac i pali brate ...😉
Pozdrav...

instaliram ffdshow, real alternative i quick time alternative, i još nisam naišao na video zapis koji nije mogao da se pusti..

linkove imaš u topiku "malo download-a".

lepo ti je rekao vudu_dva, samo shto je zaboravio josh ac3filter za zvuk i to je sve shto ce ti ikad trebati...

Mislio sam da oni pakuju najnovije kodeke za njega sa onom instalacijom...

1. player, meni je naj mpc
2. ffdshow
3. xvid, ako zatreba
4. ac3
5. real alternative
6. quick alternative
7. gspot, za svaki slucaj

8. mekana fotelja
9. ladno pivo
10. grickalice

Da ne otvaram novu temu:

Moze li nekako da se skloni onaj topbar (sto je nekad bio sidebar u verziji 9: Now playing, Media library, itd.)? Iritira me...

Hvala, probacu, nisam mnogo cackao, instalirao sam ga jucer...

ac3 je ugradjen u novije verzije ffdshowa, kod mene je ffdshow jedini instaliran codec i nisam naisao ni na jedan film koji nece da pusti.

99,99999% nikome nece trebati nista od onih codec packova (nimo i slicno) sa ffdshowom, jedino sto za svaki slucaj treba instalirati real alternative i qt alternative.

I to quicktime alter. zbog gledanja trejlera za filmove 🙂 i real eto da se nadje. licno nisam skoro gledao ni trejlere ni real video filmove pa za njim ni nema potrebe.

Sa tim kodek pakovim se instalira gomila kojekavih gluposti koji guse masinu, i treba ih izbegavati u sirokom luku.

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Poslednji ffdshow 2004/08/28 radi ko zmaj...

Kao Glupi Zmaj ili kao pravi zmaj? :d

Ja sam se navikao K-lite codec pack...3-4 klika i imas i directVobSub i sve codece,...

Codec pakovi mogu biti zesce gluposti, ponekad masina moze da ode u out zbog njih, ovo pricam iz licnog iskustva.
Xvid je potreban jer neke filmove ipak nece da pusti ni najnoviji ffd, a za koriscenje virtual duba on je obavezan.

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Poslednji ffdshow 2004/08/28 radi ko zmaj...
pritajeni tigar, izlapeli zmaj :bottle:

ZorMi je napisao(la):

He, he, ovo baca u skin-mode :-devil-: Kvarno, kvarno...

Ajde da WMP ostane u full-modu, a da ne vidim taj topbar...

I ranije je navedeno da ffdshow ima podrshku za ac3, medjutim kod mnogih nije funkcionisalo bez ac3 filtera....jel to sada situacija bolja?

.

Poslednja izmena:
noviji ffdshow ima i tilove, prikazuje ih u crnom delu ekranu, i titlovi rade sa svakim plejerom.

Kao sto sam rekao, ffdshow, iz licnog iskustva, je dovoljan za 99.9999% filmova.

Novije verzije imaju odvojeno konfigurisanje za zvuk (kao ikona u start meniju).

Bokaco> stvarno nisam naisao na takve filmove, tako da to nemogu da komentarisem.

u mojoj okolini, desetak ljudi ima instaliran samo ffdshow (bez xvida, ac3, klite...) i dosad mi nisu prijavili probleme sa gledanjem filmova.

Glupi Zmaj je napisao(la):
noviji ffdshow ima i tilove, prikazuje ih u crnom delu ekranu, i titlovi rade sa svakim plejerom.

Kao sto sam rekao, ffdshow, iz licnog iskustva, je dovoljan za 99.9999% filmova.

Novije verzije imaju odvojeno konfigurisanje za zvuk (kao ikona u start meniju).

Bokaco> stvarno nisam naisao na takve filmove, tako da to nemogu da komentarisem.

u mojoj okolini, desetak ljudi ima instaliran samo ffdshow (bez xvida, ac3, klite...) i dosad mi nisu prijavili probleme sa gledanjem filmova.

Danijel00 je rekao da nece neke filmove da gura ni najnoviji ffd. Sto bi lagao?

Nazad
Vrh Dno