Šta je novo?

Windows ME

despot77

Slavan
Učlanjen(a)
15.05.2008
Poena
425
E ovako, trebam da "oživim" jedan laptop (neka krdža stara čitavu deceniju, mislim da je pentium I, 200MHz, RAM 64MB i hard par GB ima CDROM ali nema flopi ???) na kome je bio Windows ME, mislim da je nešto zeznuto sa boot fajlom i ne može da učita sistem. Laptop nije moj pa ne dolazi u obzir instalacija nekog drugog OS, znači treba da oživim ovaj Win ME...međutim ja nemam instalacioni disk Windows ME, ima li neko ideju gdje bih ga mogao naći, i čak nisam siguran da li repair ide kao kod XP... ???

Svaki savjet poželjan...

Repair ide kao kod XPa,ali je pitanje sta ce reparisati i kako,uostalom,kreirace ti jos jedan Windows folder,pa ako coveku ne smeta,cool..a i programe,koliko se secam [ili mozda gresim,nisam odavno to radio] moraces nanovo da instaliras.

WinME mozes da pronadjes negde na Net-u po principu 'Snadji se sam-ukRadi sam'
:eyebrows:

Slaba vajda sa winMe, dugo sam ga vozio zbog slabog hardvera i stalno mu je trebalo nekakvo dotezanje, kao da imas semi-retardiranog clana domacinstva. Da ne duzim, bar meni repair NIKADA nije odradio posao u fulu, sve je to bilo polu-peceno. Probaj pa sta Bog da. Svako dobro!

Problem je već odavno riješen... uz konsultacije sa vlanikom instalirao sam windows 2000, koji s obzirom na konfiguraciju sasvim solidno radi...naravno prethodno sam izvukao sve bitne podatke pomoću Puppy Linux-a... najviše me brinulo što nisam mogao naći nikakve drajvere za win 2000, ali na kraju je sistem sve prepoznao ... i svi zadovoljni :D

Nazad
Vrh Dno