Šta je novo?

windows me problem & pitanje

ZeeGerman

Čuven
Učlanjen(a)
05.01.2002
Poena
725
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7800X3D & DeepCool LS720 WH
Matična ploča
Gigabyte AORUS Elite AX ICE AMD B650
RAM
32GB Corsair Vengeance DDR5-6000 CL30
GPU
PowerColor 7800 XT Hellhound Spectral White
Storage
Samsung 980 PRO 1TB & 2x500GB SSDs
Zvuk
on board
PSU
THERMALTAKE Toughpower GF A3 Snow 850W
Kućište
Lian Li O11 Dynamic EVO RGB
Monitor
DELL 27" VA S2722DGM
Miš & tastatura
Logitech MX Master 3S & Genesis Thor 303
Ostale periferije
Synology DS 220+
Laptop
DELL Latitude 5410
Tablet
Samsung Galaxy Tab S7+
Mobilni telefon
Honor Magic6 Pro
Pametni uređaji
Usisivač!? Jesam učestvovao u diskusiji, ali baš da koristim tako nešto.... :D
Pristup internetu
  1. Optički internet
u control panel>add/remove programs naravno postoji prozorche
na prvoj kartici u kome je ispisano koji su sve programi instalirani,
ali ja imam problem sa time

uz'o sam dodatak za jednu igru, i sve je bilo ok kada je pochela instalacija do nekih 70% kada se comp. specijalizovao da ne bude tako,
naravno zablokirao je!
e sada, tamo stoji da je dodatak instaliran, ali nije, a nemogu nanovo da ga instaliram jer je "vetj instaliran" a ne mogu ni da ga DE-instaliram jer fale fajlovi, pa me interesuje da li postoji mogutjnost da se chachne po windowsovim fajlovima da se jednostavno stavka ukloni odande, da bih mog'o da instaliram chudo kako valja...

kako da odstranim to chudo, da uchinim kao da nije instalirano???

P.S. pokretao sam setup sa CD-a 1000000000000 puta, ne vredi, jer pokretje program za deinstalaciju koji naravno kasnije netje da radi zbog gore navedenog razloga

HEEEEEEEELP!!! :)

Moze uz pomoc regedita. U odeljku software (ima ga na par mesta ) pronadji i obrisi sve sto ima veze sa tim dodatkom. Pitanje je samo kako taj setup prepoznaje da je to instalirano. Ako je preko registrija , a verovatno jeste, onda ce pomoci, a ako nije moraces i da obrises fajlove koje je taj nedovrseni setup instalirao.

probao sam preko regedita, ali nisam nashao neshto konkretno ovog chuda shto mi smeta(igra)

probatju ponovo, a da jurcam fajlove po hardu..... to je malo mnogo naporan posao zar ne? :)

Sto ne pokusas sa System Restore da se vratis dan pre te neuspele instalacije ?

Probaj da pokrenes sistem iz DOS-a (sa diskete) i onda sa: scanreg /restore i izaberes neki datum pre instalacije. To je meni pomoglo jer sam sklonio sistem restore

Jos jedna od varijanti je da pobrises gluposti u temp direktorijumu a onda ces mozda moci da instaliras...

Ali nesto mi je sumnjiv taj disk sa dodatkim!

ZeeGerman je napisao(la):
u control panel>add/remove programs naravno postoji prozorche
na prvoj kartici u kome je ispisano koji su sve programi instalirani,
ali ja imam problem sa time

pa me interesuje da li postoji mogutjnost da se chachne po windowsovim fajlovima da se jednostavno stavka ukloni odande, da bih mog'o da instaliram chudo kako valja...
To chudo iz prve kartice mozes da odstranis sa TweakUI (by MS) programcetom, radi na svim Win9x/me. Imas tab (karticu) Add/Remove koje radi iskljucivo to! Kada se instalira nalazi se u Control Panelu.

U PC br. 65 napisase i ovo...

Uklonili ste program koristeći Add/Remove Programs aplet, ali je nešto pošlo po zlu i program je samo delimično uklonjen... a opet ostaje „zauvek” da vas nervira u ovom spisku. Možete ga ipak ukloniti koristeći program TweakUI ili, ako ga nemate, modifikujući ključ HLM\Software\Microsoft\Windows\ CurrentVersion\Uninstall. U levom prozoru, pod Uninstall, desnim tasterom kliknite na ime programa koji želite da uklonite sa liste a zatim levim tasterom kliknite na Delete.

thanx svima, neshto od toga mora da upali!

Nazad
Vrh Dno