M!ST!CX
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.12.2004
- Poena
- 680
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD TR2 2920X @4.3GHz Full Custom Watercooling
- Matična ploča
- ASUS X399 ROG ZENITH EXTREME
- RAM
- 32GB DDR4 CORSAIR VENGEANCE RGB PRO 3000MHz
- GPU
- Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition
- Storage
- Samsung M.2 NVMe 950 PRO 512GB + GIGABYTE M.2 NVMe 512GB + Samsung SSD 850 EVO 250GB + Samsung SSD 860 EVO 1TB + Samsung SSD 860 EVO 1TB + QNAP TS-431P2 @ 12TB
- Zvuk
- Logitech Z-5500 Digital
- PSU
- EVGA SuperNOVA G2 850W
- Kućište
- NZXT H9 Flow
- Monitor
- 27" 27GP850 Nano IPS 180Hz + 27" LG 4K UK650-W + 27" ACER V276HL
- Miš & tastatura
- Corsair K70 MK.2 & Razer Lancehead Tournament Edition @ Razer Gigantus
- Ostale periferije
- Razer Nari 7.1
- Mobilni telefon
- Samsung Galaxy A34 5G
- Pametni uređaji
- Samsung Galaxy watch 3 45mm
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Imam vec duzi niz godina instaliran WLM na racunaru, najlakse mi je bilo da njega instaliram uz Windows LIve Messenger, imam 9 naloga nakacenih preko njega i do sada je sve radilo ok, posot sam najcesce mailove slao sa gmail naloga koji mi je tu podesen kao defaultni. Problem je sledeci, posto su mi i poslovni mailovi podeseni u WLM, preko IMAP-a, kada posaljem neki mail, mail se ne cuva u 'Sent' folderu koji postoji u okviru tog naloga, vec se cuva u globalnom sent folderu, sto mi nikako ne odgovara, i ako sam u opcijama stiklirao da mi cuva kopiju maila na serveru i u samom mail klijentu. Takodje problem je i taj sto se ni na serveru ne cuvaju poruke, vec je sent folder uvek prazan, a to me zaista izludjuje i pravi mi problem.
Da li neko od vas zna kako da u WML podesim da mi kada posaljem neki mail, kopija tog maila bude sacuvana i na serveru u adekvatnom folderu i u samom klijentu, takodje u folderu koji je namenjen za taj nalog, a ne u globalnom. Ovo mi je jako bitno i moram da resim sto pre.
Ono sto sam primetio je da mi za gmail koji je tu podesen cuva regularno mailove , u folderima, kako treba, e sad ne znam da li je to zato sto je on jedini podesen kao POP a ne IMAP, ne znam ima li to veze.
Prvenstveno bih probao to da podesim na WMLu, jer mi se svidja sam klijent, ali ako to nije izvodljivo ili postoji neki globalni bag za to, neka mi neko preporuci drugi mail klijent kod koga provereno rade ove funkcije koje su mi jako bitne.
Vise hiljada sacuvanih mailova imam ovde pa ne bih prelazio na drugi klijent ako to nije bas jedina i poslednja opcija.
EDIT: sad sam proverio, kod POP3 mailova cuva mailove u "sent" folderu ali kod IMAP to ne radi, napominjem zelim da mi poslate mailove sinhronizuje na server i mail klijentu, kako bih i na mail klikentu, serveru i telefonu mogao da vidim poslate mailove.
Da li neko od vas zna kako da u WML podesim da mi kada posaljem neki mail, kopija tog maila bude sacuvana i na serveru u adekvatnom folderu i u samom klijentu, takodje u folderu koji je namenjen za taj nalog, a ne u globalnom. Ovo mi je jako bitno i moram da resim sto pre.
Ono sto sam primetio je da mi za gmail koji je tu podesen cuva regularno mailove , u folderima, kako treba, e sad ne znam da li je to zato sto je on jedini podesen kao POP a ne IMAP, ne znam ima li to veze.
Prvenstveno bih probao to da podesim na WMLu, jer mi se svidja sam klijent, ali ako to nije izvodljivo ili postoji neki globalni bag za to, neka mi neko preporuci drugi mail klijent kod koga provereno rade ove funkcije koje su mi jako bitne.
Vise hiljada sacuvanih mailova imam ovde pa ne bih prelazio na drugi klijent ako to nije bas jedina i poslednja opcija.
EDIT: sad sam proverio, kod POP3 mailova cuva mailove u "sent" folderu ali kod IMAP to ne radi, napominjem zelim da mi poslate mailove sinhronizuje na server i mail klijentu, kako bih i na mail klikentu, serveru i telefonu mogao da vidim poslate mailove.
Poslednja izmena: