Šta je novo?

Windows drajver za linux particije ...

silverglider

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
30.07.2000
Poena
770
... pod nazivom Paragon Ext2FS Anywhere. Sajt proizvodjaca: http://www.ext2fs-anywhere.com/

Pro verzija (koja i kosta nekih $30) moze da radi kompletne read/write operacije, mount/unmount, kreiranje/formatiranje/brisanje particija; potpuno podrzane ext2 i ext3 particije, mada vidim da ne pominju ReiserFS.

Postoji plugin za Windows (Total) Commander, pomocu koga mogu da se citaju linux fajl sistemi (nisam siguran tacno koji, ali ext2 je sigurno podrzan 🙂 ). Plugin se nalazi, pored gomile drugih na www.maxwish.tk. Obavezan sajt za sve ljubitelje Windows (Total) Commandera.

Hm da, ali ovo je trebao biti drajver na sistemskom nivou, ne posebna aplikacija, pa da mozes samo iz nje da pristupas tim particijama, nego otvaras direktno iz worda, recimo, dokument na ext3 particiji.

silverglider je napisao(la):
Hm da, ali ovo je trebao biti drajver na sistemskom nivou, ne posebna aplikacija, pa da mozes samo iz nje da pristupas tim particijama, nego otvaras direktno iz worda, recimo, dokument na ext3 particiji.
Pa pomislio sam na osnovu naslova da je to u pitanju, ali me zbunio naziv (Paragon Ext2FS Anywhere), pa reko' mozda sam pogresno razumeo, a znam da je bio neki program Ext2FS ili nesto slicno...

Nazad
Vrh Dno