Šta je novo?

Windows Desktop Manager gasi Aero sam od sebe i at random!

iwcham

Čuven
Učlanjen(a)
29.04.2005
Poena
660
Ljudi, upomoc. Pop..deo sam. Servis se sam ugasi, a kada ga restartujem preko services.msc poradi 3 sekunde i opet se ugasi, koliko god puta pokusavao da upalim. Problem sam privremeno resio reinstalom Catalyst-a, ali posle 2 dana se opet vratio. Karta je privremeno resenje, 4850 iz potpisa, koju koristim dok ne izbace 7870 ili sl. Karta je potpuno ispravna i igre rade bez problema i kada je iskljucen servis tj. Aero...
Ima li neko neku ideju, resenje?

Mozda nije random, ako imas proces WinSat.exe u trenutku kada se to desava to je onaj njihov performance index - meni se obicno pali nocu ne toliko cesto....

Nemam taj proces. Znaci ludnica. kad restartujem komp, radi neko vreme Ok dok ne zatupi... PAlo mi napamet da nije Boinc krivac nesto, jer je cpu pod 100% load, pa da ne konta da mu fale resursi ili da je spor...

Poslednja izmena:
Jesi probao FurMarkom da istestiras kartu, moguce je da ipak postoji neki problem s vram-om a da se jos ne manifestuje zabadanjem u igrama. Koliko vidim ima dosta takvih slucajeva po netu na najrazlicitijim konfiguracijama, u svakom slucaju ima veze sa grafickom ili driverima za nju.
Jesi probao ovaj tool, imas na dnu strane, u poslednjem postu link, lik kaze da mu je resilo problem.

http://www.sevenforums.com/general-discussion/99684-aero-disables-itself-randomly-windows-7-a.html

Poslednja izmena:
Hvala magny. Evo 10 min sljaka Furmark bez problema. Izgleda da nije do karte... Moj 1001 post :)

Vrh Dno