Šta je novo?

Windows 98

kalimero

Slavan
Učlanjen(a)
18.06.2005
Poena
319
Gde kupiti legalan windows 98 se (preko racuna)?
Znam da je izaslo iz upotrebe, ali kad se mora zbog zastarelih programa, onda se mora.
Ako ima neko, nek nudi (sigurno kupujem, samo da je preko racuna)!

Meni se cini da je win98 zvanicno prestao da se prodaje pre par godina, pa su posle toga podeljeni neprodati paketi za dz. Ali nisam 100% siguran.

poz.

vidakm je napisao(la):
Meni se cini da je win98 zvanicno prestao da se prodaje pre par godina, pa su posle toga podeljeni neprodati paketi za dz. Ali nisam 100% siguran.

poz.

Znam, to su rekli i ljudi iz Microsofta, ali miislio sam na neki ostatak sa lagera od pre...ko zna kad.
Da se ispravim treba mi tri komada.
Nije problem da stavim nelegalan, ali prvo moram da proverim ovu varijantu, a zatim ce mi iz microsofta poslati zvanican odgovor da je to nemoguce naci!

Effective July 11, 2006, Windows 98, Windows 98 Second Edition, and Windows Me (and their related components) will transition to a non-supported status. After this date, Microsoft will no longer provide any incident support options or security updates. Microsoft is not offering a custom support agreement for these products.

nemoj da se trudish od posle 2000 te je prestao da se prodaje. Makrosoft je podelio shkolama i nekim organizacijama za dz sistem da bi dobili mislim tada 300 miliona otpisa poreza. Tako da toga nema vishe. Batice za 50 eura mozesh da naruchish OEM XP preko kartice tako da nije skupo. Jos samo da kupish drugi racunar. I ja sam muku muchio kao i ti pre 3 il 4 godine. I je8o me ... kad ne sachuvah onaj racun iz platoa pre jedno 7 godina za kupljen win 98 jeste da je ilegalac al sam ga kupio i dobio rachun na kojem je lepo pisalo shta sam kupio sa pechatom plato-a...

Nazad
Vrh Dno