Šta je novo?

Windows 8 Tablet

manfromearth

Cenjen
Učlanjen(a)
01.11.2009
Poena
169

Odmah bi se odrekao androida za ovo. Samo da bude stabilan i funkcionalan ko sedmica i brz ko wm7.

Sent from my Corvus5 using Tapatalk

Ovaj njihov "ergonomic keyboard" c*** me nervira od kad su ga prvi put probali na obicnim tastaturama :D

Ovo je veoma zanimljivo:)

Metro UI je ruzan. Ovo ne bih koristio.

Ono sto mene plasi je, da li zaista nameravaju da ovakav interfejs gurnu i na desktop? Deluje krajnje obecavajuce za tablet, ali zaista nemam nameru da koristim ovakav Windows na desktopu.

Ono sto mene plasi je, da li zaista nameravaju da ovakav interfejs gurnu i na desktop? Deluje krajnje obecavajuce za tablet, ali zaista nemam nameru da koristim ovakav Windows na desktopu.

pa zar nisi video windows 8 kad je otvarao office?:p to ce biti desktop OS....

Video, imao sam srecu da naletim na ovaj video cim se pojavio na Engadgetu, koji ne posecujem tipa vec 2 godine :D U svakom slucaju, rekli su da ga nameravaju kao desktop OS interfejs, ali ja zaista nemam nameru da tako nesto koristim na desktopu. Da li ce biti bolji nego Android ili iOS na tabletima, videcemo. Ne verujem da ce bas moci da postigne takve brzine, ali Kal-El platforma vise nego obecava... Ko zna...

Ne bih ni ja ovo koristio na destopu ali ako ima ljudi koji su spremni da koriste gnome3 i Fedora 15 onda svakako ce biti i ljudi kojima ovakav interfejs na destopu nece smetati. Svakako je bolje zamisljen i realizovan od gnome3.

Imao sam ocajno iskustvo sa win telefonima a koliko vidim cak i ovi najnoviji im debelo zaostaju za androidom tako da se ne zalecem sa njihovim tabletima. Ako zazive lako cu ih pazariti ali nemam nameru da budem medju prvima :)

Ja jos koristim Gnome2, ako budem morao, preci cu na KDE. I dalje na laptopu i desktopu koristim, gle cuda, tastaturu i misa, tako da mi ovakva poluresenja ne pasu. Sa druge strane, izgleda kao zanimljiv koncept za tablet racunare. Zivi bili pa videli...

kompletan video sa konferencije

pa zar nisi video windows 8 kad je otvarao office?:p to ce biti desktop OS....

baš tako, ovaj metro dođe kao media centar. verovatno će biti zastupljen kod all in one računara pošto oni uglavnom i dolaze sa touch ekranima. ali i tu već ima konkurenciju kod npr HP-a sa njihovim TouchSmart 4.0 softverom koji je baš odrađen odlično za razliku od softvera koji daje lenovo ili MSI (teško sr*nje)

Kasnije sam primetio, da bi se koristio ovakav GUI, minimalna rezolucija je 1024x768. Ukoliko ekran ima rezoluciju 1024x600, izgledace kao i do sada, klasicno. Valjda to znaci da ce biti moguce na desktop racunarima izabrati dobri, stari GUI koji funkcionise skroz kako treba sa misem i tastaturom.

Kasnije sam primetio, da bi se koristio ovakav GUI, minimalna rezolucija je 1024x768. Ukoliko ekran ima rezoluciju 1024x600, izgledace kao i do sada, klasicno. Valjda to znaci da ce biti moguce na desktop racunarima izabrati dobri, stari GUI koji funkcionise skroz kako treba sa misem i tastaturom.

yup, vidi malo po netu, imas dosta informacija za windows 8, desktop verziju....

Nazad
Vrh Dno